Wednesday, February 23, 2011

I'm the boss!!


Assalamualaikum..


Akhirnye ade gak masa nak menghupdate belog ni.Ade orang rindu tak??hehe
Ekceli baru balik class Ais 290 ni.Nasib lecturer kasi lepas awal hari ni.Ingat balik tadi nak terus qadak tido la tapi teronline pulak kan..hehe


Anyway aku banyak cerite nk bagitau kat korang tapi tak tau nak mula dari mana and banyak citer yang aku dah lupe.Maklumlah orang makin tua camni la jadinye.Tunggu nyanyuk je..haha


Nak citer something ni..hehe.Semalam aku dah start pakai lens tau yang aku bagitau aritu,hehe.Dapat je terus pakai.Tak sabar nyah..haha
Then malam tu aku senyum la kat someone tu macam biase(senyum tu sedekah) then budak tu mesti akan say hye balik kat aku but malam tu die pandang aku macam orang tak kenal.Lain sangat ke muka aku pakai lens ni eh??huhu..tapi pape pon pakai lens memang best.Korang bayangkanlah selama  8 tahun ni aku memerlukan bantuan spek mata untuk lihat dengan lebih jelas but now takde langsung penghalangnye.Cewahh..haha.Memule tu memang agak payah nak masukkan lens tu gara-gara mata aku kecik and lens tu lak besar*16mm tau* tapi usaha tangga kejayaan..haha


Aku pakai lens ni bukan ape tapi nak gak merasa pakai lens kan.And niat tersembunyi sebab nak bagi my eyes look bigger..haha..jeles ngan ummi mata die sangat besar..miahaha..besar tau effect die.Biarlah walopon tak ori..keh3







Motif gambar ni hanyalah mau tunjuk jeans aku kat belakang tu..haha okey itu hiperbola.Nak tunjuk lens yang aku pakai tu la.Kecoh je la minah kampung ni -,-
Lisa pakai lens tak kecoh pon kat tv..haha..takpe aku kecoh kat belog je.Lagipon ni kan diary aku.Name pon pika diaries :)


**************************************


Tadi ade praktis role play for BEL 312.Aku kene berlakon watak boss yang baik hati..ngeh3 sesuai tak den jadi eh?Tadi kena berlakon marah staff yang tak gheti buat keje.Member aku kate aku jadi berlakon watak garang tu..miahaha tepukan gemuruh untuk aku cepat (-_-)
Okey aku tak reti marah orang sangat.Adik aku boleh la aku marah2..haha


Okeh la aku nak join segmen under BPM ni..bye :)














1 awesome comment's:

kira kekuri said...

okeh apa.. :D ber + + comel Pika! :DD
teruskan memakai ^_^
aku pown baru berjinak2 guna benda tuh.ehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...