Tuesday, February 22, 2011

I'm wear lens now!!



Assalamualaikum korang!!

Dah lama siot tak hupdate entry.Ni pon mencurik masa malam2 buta ni nak citer kat korang..hehe
Nak dengar tak?Ehh nak bace tak??hehe

Aku punye lens dah sampai hari ni then dengan tak sabarnye aku terus pakai time test tadi.Kire first time aku pakai bende alah ni.Mula2 pakai memang susah kot nak masuk plus mata aku memang kecik.Tapi aku try gak and boleh gak masuk..hehe *usaha tangga kejayaan*
Hasilnye mata aku menjadi sangat besar macam mata Heliza..haa jangan jeles wahai korang sume sebab aku tipu..haha
Jangan perasan la aku boleh kalah ngan si ija tu.Jauh sangat la nak banding ngan die.Die tu dah la cute giler plus mata die yg besar..wahh jeles bangat..
Mata aku kecik je okeh tapi ade la effect besar sikit sebab aku pakai lens 16mm colour hitam :)



Ade effect ke takde eh?or aku sorang je perasan -,- whatever la kan
sila jangan muntah tengok muka budget cute minah senget ni -,-
Ehem3 nak promote sikit kalo korang nak order lens boleh la order kat member aku ni.Dijamin selamat sampai ke pintu rumah kengkorang.Murah pon murah tau.Aku punye RM36 plus postage..haa murah kan.Tolong2 promote member je ni.Tak amek charge tambahan langsung okeh..hehe.Jom terjah sini

Tau tak tadi time test aku ingat aku paling awal sampai sana rupenye aku paling last..haha ape kes la diorang sume datang awal giler.Memang tak boleh blah,haha..

okey bye korang my eyes dah ngantuk and esok ade class pukul 8..night :)


agak busy minggu ni ngan test,quiz + assignment berlambak..jangan rindu aku :)

















6 awesome comment's:

kira kekuri said...

aku pakai 14.6 ja.hehee..besar mata anda! :DD besarnya 16mm tuh..hee
lens aku harga 25 ja.kira murah sket la.hee

Woofer Storm said...

gudluck 4 test..buat yang terbaik,jgn terbalik suda.hee
hati2 pkai lens tu,ngeeeee

chenta hatie said...

den nak pakai lens, tp takot org takleh nak beze ngn farid kamil, haha

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@kira kekuri

hehe..murah lens dy :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Woofer Storm

thanks :)
hehehe

kira kekuri said...

haha pika, bukan kira2 = main2 la..
kuri2 = main2 baru betul..heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...