Monday, February 7, 2011

Hana Tajima famous ke?


Hana Tajima!!

Aku pernah nampak nama ni femes kat belog hujung tahun 2010.Tertanya-tanya gak siapakah gerangan empunya nama tersebut sebab die femes macam Yuna siot.Adakah blogger jugak?Or femes di Youtube or anak datuk.So tadi terjumpa la link blog Hana Tajima kat blog mana ntah.Wahh teruja sebentar biler tengok die yang cool and sweet plus die mixed jepun + english tau.Padanlah muka die macam ala2 jepun sikit.
Aku rasa aku memang dok bawah tempurung sebab die pemes kot.Sape yang tak kenal die memangla,aku la antara budak tu -,-
Die speaking kat blog die so aku tak minat sangat nak baca blog yang speaking2 ni :) Tu tak penting asalkan aku dah kenal die..hehe
Die merupakan designer pemes gak tau.Nak usha hasil die boleh klik sini.Cantik kan??
Before ni selalu gak dengar cik epal dok kecoh2 jumpe hana tajima la ape la ingatkan hana tajima tu member UIA die ke..hehe

okey nak pegi mandi la segarkan diri sikit sebab nak baca law pulak..esok ade quiz maa..pray for me okay :)






13 awesome comment's:

sicomot-comel said...

yup..

hana tajima mmg pops ! =D

CIK CIRA said...

dia mmg cantik lorh

Woofer Storm said...

tak knl la,cik pika kenal la...ehehe
cik pika lagi top kot,tu psl ada pengomen tegar kat sni..hhehe bngga sekjap boleh tak??heheee

Woofer Storm said...

gud luck dear tuk kuiz tu tau^^

lizzscarf.com said...

Salam, jom shopping scarf di http://lizzscarf.com/ :)

Ayin J. said...

la..lama sudah bah tu.awal thun lalu lg.aku kenal dia ni sbb senior aku kawan dia.senior aku byk btul bgmbr2 sama dia.bila tgok lawa lg senior aku berbndg dia.kekekeke ;p

Ujang9897 said...

terjah jap..hehe

akeep razalee said...

hana tajima babe!! yuna is dying to do some project with her. .haha

nazirulhazwan~ said...

uh, sumpah aku tak kenal, den lagi knl piqa dari hana.hehe

Woofer Storm said...

cik pika,fb dah deactived buat smntra wktu ni,,maybe nak buat baru kot.heeee

Heidi Shafiq said...

tlg kirimkan salam aku kat hana tajima ye.. :)

hans said...

rasa2 femes kut sebab ari tu kecoh juga dia dkt banyak blog
member yuna la apa lah
hehehehe

Jom Join Contest Situasi Hans : Gunakan Imaginasi Anda

Woofer Storm said...

baru perasan,cntik ye pic background blog pika ni..heee mnat pink ea??heee napa tak update??bz ea??hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...