Sunday, January 16, 2011

Saya Pelajar UiTM

Assalamualaikum

Nyte korang.Now kat bilik member ni buat assignment bel sikit tapi malas nak buat so hupdate blog kejap.Bukan aku malas tapi rasa macam dah siap je keje aku ni..hehe

Blog pilihan malaysia ade buat segmen baru khas untuk pelajar u tak kire la u mana2 pon tapi buat masa ni khas utk ipta je.Ipts tunggu giliran anda okey :)



okey ni budak class aku.gambar tak clear sebab copy cat dr fb..hehe..jap nak bagi pic yg clear sikit :)



Aku belajar kat Uitm Dungun.Tau tak kat mana?Kat terengganu la.Nak tau lebih lanjut search kat google okey.Aku amek course dip in accountacy information system.Skang ni part 4 and insyallah i will graduate 2012 if takde paper sangkut nanti..hehe
Pengalaman manis memang banyak biler study kat sini.Pahit pon ade.Standard la tu mesti korang semua ade perasaan ni sume kan.Antara perkara manis ialah aku ngan classmate aku pegi hangout kuantan shopping mopping.Best giler sebab bukan selalu boleh hangout ramai2 ni.Best jugak biler camping ngan budak rekreasi kat gunung ape ntah sem lepas.Dapat pulak member2 yg sentiase cool and sporting.Jangan jeles korang..hehe
Kalo nak citer memang banyak tapi mata aku dah ngantuk la.Class pon pukul 8 pagi so tak reti2 nak tido ke aku ni.Okey la korang sweet dream yeah..nyte :)

Nak join?Sempat lagi kot..picit aku!!







9 awesome comment's:

Shafika Syuhada Rosli said...

so, owez appreciate ur frenz . =p

Rozuan Ismail said...

salam perkenalan..saya rozuan student UKM..jom singgah blog saya..

shafiqabdshukor said...

baik...
kite pon same2 teringt kawan time matrik dulu...
huhuhuhu

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Shafika Syuhada Rosli

hehe..that's right :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Rozuan Ismail

hii...nice to know u :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@shafiqabdshukor

huhu..rajin2 la keep in touch ngan diorg

Admiral Hafiz said...

Datang melawat pelajar UiTM
Salam Singgah daripada pelajar UTP


Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

kirani+mia said...

hai..sy part 4 jgk..uitm klntan..salam pkenalan..:)

kirani+mia said...

hai..sy part 4 jgk..uitm klantan..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...