Thursday, January 6, 2011

MEREKA KATA ..



Assalamualaikum..

Dah lama tak join segmen abg ben ashaari ni semenjak masuk sem ni.So dikesempatan ni aku nak join segmen die kali ni..hehe

Okey segmen ni lain sikit dari biase.Aku kene tulis kata aluan for sape yg tengah or bakal baca blog aku ni..hehe

olrite..sape yg tengah baca ni or yg akan baca trimas banyak2 coz sudi baca.Macam biasela of cos la kene wish trimas.Pastu nak gitau la sorry banyak2 kpd sape2 yg bengang ngan aku coz aku tak visit your blog.Memang tak kenang budi kan aku ni,org dah rajin menapak kat blog aku ni tapi aku tak reply balik..macam sms lak reply2 kan..hehe
Tapi u'all don't worry if i have many time i will visit also your blog..hehe

okey that's all from me..babai :)





3 awesome comment's:

nazirulhazwan~ said...

same2:P

Woofer Storm said...

yala2..rjin2 kan diri tu ikut segmen..tahulah stress,heheee

Mat Ganu said...

saya pendatang baru...nice blog~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...