Monday, January 17, 2011

Follower BloG Review Oleh Jejaka Terhangat



Assalamualaikum

Ade nampak header macam dragonball kat atas ni?Kalo korang nak tau ni la header jejaka terhangat.Memang hangat la sampai terbakar tangan die tu..hehe
Ingat aku suke suki je ke nak letak header die kat situ.Of cos la ade tujuan.ni bukan sebarang tujuan.bukan jugak tujuan tak baik..hehe
Actually aku nak di review oleh die la.Yela aku tau blog aku ni banyak lagi kekurangan so haraplah lepas di review aku akan memperbaiki lagi mutu keunggulan blog ni..hehe
Nak gak la tu blog korang kene review kan..hehe senang je klik je header die kat atas tu and of cos la kene jadi follower die and bagitau 2 point yang best kat blog jejaka terhangat ni..first semestinye dengan kehangatan blog ni,so nak gak tumpang sikit kehangatan blog ni(ape yg aku melalut ni -,-) second aku suke entri kat sini..manyak info lu olang tau tak..hehe..thirdly aku rasa aku suke la ngan header die ni..awww panass..haha

okey done :)






4 awesome comment's:

Woofer Storm said...

ok,lepas ni giliran sy pulak nak review cik fiqa..hati2 ok,heheeee ada hati pulak kan??hehee mat pagi^^

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Woofer Storm

hehe terharunye ade org sudi nk review blog sy..hehe

Jejaka Terhangat said...

hehe..ok gak ni..JT masukkan dlm list menunggu review dlu ek..=)

Woofer Storm said...

tkde laa fiqah..sy bru meh kat sni..nak revie org apa kejadah..hehee mat pagi,mata dah ngtuk sngt2,tdo kat sni yee..zzzzz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...