Wednesday, January 19, 2011

AGM Faccys



Assalamualaikum
Morning semua.Wahh dah lama tak tuis entri pagi2 camni.Actually pagi ni aku ade class pukul 8 nanti tapi sementara tu online kejap la kan..hehe
Semalam kalo korang nak tau Faccys ade buat AGm(Annual General Meeting) kat dewan jasmin.Part 4 dais yang ramai datan awal..ngeh3 rajin kan kitorang (-_-)
Dewan tu lak memang of cos nye kecik so nasibla datang awal dapatla tempat duduk sorang 1.Majlis mula dalam pukul 8.50 malam.Malam semalam gak secara rasminye Puan Salwa letak jawatan sebagai penasihat faccys.Bukan Puan Salwa je yang letak jawatan tapi ajk lama faccys semua letak sekali.Mogok ramai2 ape..hehe..ekceli memang la every year akan tukar ajk..kan3??
Haa lupe lak nak bagitau faccys tu pebende la kan.Faccys tu ialah nama kelab under fakulti perakaunan.Ala mesti la setiap fakulti ade club masing2 kan.So Faccys tu gabungan Faculty of accountacy and Information System.Tak tau la sape yang mereka nama club ni tapi emmang best gak la nama die.

ni antara ajk lama yang tengah bgi ucapan buat kali terakhir..hihi


Lepas semua ucapan2 tibalah masa pemilihan untuk ajk baru.Time ni memang best la.Mulanya presiden budak akaun yang pegang tapi malangnya diorang datang lambat and jawatan tu dibagi ke Afiq budak dais.Memang patut pon Afiq yang dapat sebab selalunye diorang je jadi presiden.Kire kitorang pecah tradisi sem ni..hihi..(tumpang bangga jap afiq :)

Mus pulak terpilih jadi bendahari.Die memang layak okey.Sape takde duit nak beli eskem pegi jumpe die okey..haha.Seterusnye ajk setiap biro lak.Time ni la best sebab boleh bagi nama calon sendiri.So kitorang bagi nama Adam ngan Jue.Guys u all memang layak la.Haa ummi pon jadi biro gak tau tapi tak sure la biro ape.Memang bagus ahh die jadi senang la nak suruh orang pegi dinner sem ni nanti..haha(asset penting tu die ni ^_^)

ajk baru yeye :)



ummi,jue ngan adam ngah discuss.mesti ngah sumpah seranah kitorg kan..haha


Kesimpulannye first time aku pegi AGM ngan gembira sekali..hehe dah part 4 kan.Okey la jam skang pukul 7.28.Nak siap2 pegi class ni.Nanti aku rajin insyallah hupdate lagi..hehe
Okey bye korang!!
Sape yang pegi keje tu elok2.Jangan monteng2.Sape yang ade class pagi ni jangan gatai nak monteng gak..babap kang..haha

^_^






9 awesome comment's:

Woofer Storm said...

asal tak undi sy??heheee jht benar fiqah ni...merjuk sekjap.ngeeeeee

Woofer Storm said...

dtg nak tag kamu..kekekee

http://www.wooferstorm.com/2011/01/hadiah-kawan-baik.html

hamzah ian said...

waaaaaaaa

anaMuslimah said...

salam awak...akak nak mintak tolong boleh??tolong kesan bkas roomate akak, dais p5...rindu dia!!

Woofer Storm said...

dtg lgi nak ckp mat pagi...heheee ngtuk la,tdi kat sni dlu laa..zzzzzzz

Woofer Storm said...

of coz laa stu skola,takkan satu skandal plak..ngeeee
npa tak update entry ni??mls ea??heheee mat pagi cik fiqah^^

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Woofer Storm

awk kene ade jadi ahli dlu la bru boleh vote..hehe

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@hamzah ian

why??hehe

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@anaMuslimah

boleh je..ape nme kakak tu??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...