Friday, January 14, 2011

Uitm start 30 mei sem depan??

Assalamualaikum


Night korang!!Tak tido lagi ke?? Aku nak membebel sikit kat blog aku malam ni boleh?hihi
Tadi aku pegi pasar malam dungun sebab dah lama tak pegi sana.Rindu pop corn pak cik tu..hehe..Sempat gak la pegi bundle jap and beli baju t-shirt sehelai.Ummi beli sampai 4 helai tapi memang berbaloi ahh sebab murah.Baju aku 2.50 je..murah kan?? biarla bundle pon asalkan cantik and sopan je pakai..hik3

Siape student uitm angkat tangan!! Korang tau dah kan start sem depan kite start kuliah bulan 5.Tak macam before ni kite start hujung bulan 6.So kesian je dapat cuti sem 2 minggu je..huhu..Nasib aku tak merasa sebab ade praktikal sem depan.Dengar kata uitm buat camni sebab nak setaraf ngan IPTA lain.Tak best la macam ni -,-

Pastu lak korang tau tak uitm dungun nak letak student laki and pompuan dalam 1 kolej.Tak sukenye!!! Memang takde privasi la lepas ni.Nak pegi toilet pon takleh nak berkemban dah..hihi..Harap2 la tak jadi wat camni sebab biler diorang wat camni lagi menggalakkan masalah sosial kat sini.Arghhh -,-
Alasan diorang buat camni sebab nak suruh budak laki jaga kebersihan and perangai biler dok sekali ngan pompuan.Boleh jalan ker??huhu..Aku boleh bayangkan biler dok sekolej nanti makanan kat dining mesti selalu habis,malam2 je diorang memekak and ade je kapel kapal wat date malam2 kat court nanti..hehe.Tengok je la nanti :)

harapla tak jadi plan diorang ni.okeyla korang nak tido dulu..babai,sweet dream korang :)








14 awesome comment's:

nub said...

pukoi2 kapel2 tu.
haaha

Shawn said...

ada yang start 30 mei ada yang start bulan september. cuba baca di sini..

http://1kampus.com/buliten-tempatan/penyelarasan-kalendar-akademik-ipta-dibuat-secara-berperingkat

HafizRahman.com said...

sy pon uitm jugak..but sem depan sambung degree...so cuti 4bulan..jangan jeless..hehee

Fara said...

hee.. uitm jugak.. a`ah dengar nya macam tu la..

tapi nasib baik ni last sem.. sama macam hafiz.. sambung degree.. insyaallah,, so cuti la 4 bulan.. suka suka..

anaMuslimah said...

saya ex-dungun n transfer sgmat..now sem 5...
memang kurg gmbira dgn idea memendekkan cuti kita..takde intersesi lah masalah bsarnya!saya buat n3 jgak pasal ni...
pasal lelaki perempuan dok sekolej tu..fuuh...lepas ni siap ngan pak guard2 skali la sekolej...nak kna pntau student..gila kentanglah takde privasi lpas ni..

FiqRie Skeleton said...

eh, yang 30 mei tu untuk kemasukan asasi dan diploma yang baru.. bdak2 dgree start 12 september...

Cik Kira said...

kita cuti degree sambung kuliah..heheh

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@nub

haha..good idea :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Shawn

thanks for the info :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@HafizRahman.com

wahahaha..jeles!!
hehe

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Fara

hehe..suke la tu

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@anaMuslimah

tw xpe..
uitm segamat ade buat camni gak ker?

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@FiqRie Skeleton

memangla sbb sy budak dip..
degree mmg start 9

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Cik Kira

hehe betul3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...