Wednesday, December 1, 2010

[Video] Orang sakit mental pon tau mengucap syahadah

video


Video ni aku just nak share kat korang bukan sekadar nak seronok2 tapi nak tunjuk kak korang yang orang giler pon tau mengucap kalimah syahadah.
Tapi siyes nenek ni memang lawak + sporting..hehe
Suke pulak tengok background kat belakang tu..macam2 ragam yang diorang buat.Kadang-kadang rasa syukur sangat2 sebab Allah tak jadikan aku macam tu..huuu tak sanggup den nak masuk hospital tampoi.So sape2 kat luar tu kalo ade problem jangan disimpan dalam takut lama2 jadi tak betul and selalu dekatkan diri ngan Allah.Insyallah hidup kita akan sentiasa diberkati..aminn ^_^






1 awesome comment's:

Woofer Storm said...

cian nenek ni..besa la,hosp kan mcm2 rgam..tringat time posting kt HKL dlu^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...