Thursday, December 2, 2010

Geramnye aku !!


Dear diaries..

Huhu nak buat sesi luahan perasaan malam ni..
Aku tak jadi lepak ngan member aku ahad ni..huhu
Sedih giler..dah bape kali plan ngan diorang mesti tak jadi.Puncanya ayah aku tak jadi balik kl hujung minggu ni.Ade 2 sebab first nenek aku sakit so kena balik kampung second ayah aku ade meeting lor.Ayah aku pon tak tau nak pegi mana 1..Kesian kat member aku punye la dah plan kaw2 punye last aku yang tak jadik pegi.

Sedih+geram..tapi nak buat macam mana kan.Dah takdir so aku terime dengan redha je :)

Okey la nak pegi layan movie pulak malam2 buta ni.Aku kan insomnia..ngeh3

















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...