Wednesday, December 1, 2010

Contest Manisnye Senyuman


Senyuman korang macam dalam iklan colgate tu la tapi selalu mewarnai hidupku ^_^

Ade ape dengan pic kat atas tu??hehe
Nak tau tak??
Scroll bawah lagi..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Jeng..jeng..jeng
Ekceli aku join contest manisnye senyuman oleh blogger ni.
Syarat die korang kena letak banner contest ni kat entri korang and letak pic senyuman manis.Pastikan dalam pic tu bukan pic korang je tau,kena ade lebih dari 3 orang.Baru adil..hehe
Pastu kena buat 1 ayat kreatif berkenaan pic korang tu.Ekceli ayat aku kat atas tu tak kreatif langsung -,-
Pastu cam biase la kene tag member lain..
Okey den tag minah ni wehh


Nasib la owner contest ni tak banyak songeh.Kena tag 2 orang je..hehe
Last but not least korang kena la tinggalkan link entri ni kat comment entri contest die.Nanti senangla die check..tak susah pon kan??

Hadiah die pulak SENYUMAN MANIS die..hehe and topup..
Aku suke kalo dapat topup free ni..miahaha






2 awesome comment's:

Aefa Aerisya said...

ok. thanks sebab sudi join contest ni. all da best utk senyuman ni ye :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Aefa Aerisya

welcome

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...