Monday, December 13, 2010

Vote me please!!

Assalamualaikum all my reader :D

Tengok tajuk je mesti tau ape bende yang aku nak tulis ni.Sape yang nampak entri ni kat dashboard korang rajin2 lah klik entri aku ni.Bukan nak paksa ape tapi aku nak paksa gakk..haha(dah mula perangai giler aku ni -_-)

Korang semua tau yang start hari ni sampai hari la hari jumaat BLOG PILIHAN MALAYSIA 2010 dah buka peti undi die.So apelagi sebagai calon menteri aku nak jugaklah promote supaya dewan rakyat semua menyokong.Yeahh majulah blogger untuk melayu..jap ade kaitan ker??hehe
Kalau korang rasa blog aku layak rajin-rajinlah vote aku okey.Ingat sekali je boleh buat pilihan.Tiada kali ke 2 melainkan korang change your vote..haha
Aku pon tak tau lah orang yang boleh vote ni just orang yang ade blog je ke or sape2 pon boleh..

Standard kalau nak orang vote kite mesti lah kena buat promotion kan macam iklan2 kat tv tu.Ingat aku takde ke??Ade la....nak tengok??Penat aku pikir idea nak buat macam ni...jangan gelak tau!!Kalau tak sanggup nak tengok tutup sebelah mata -,-




Nampak tu iklan tak berbayar.Apelagi takkan tengok je model tak diiktiraf tu..vote aku okey (nada paksa nih!!hehe)

nak vote??

Pilihan 6
 Nombor 228 

Nampak punyela semangat nak suruh korang vote aku sampai besarkan ayat tu.
Aku sebenarnye fail sikit bab marketing ni sebab tu la tak sesuai jadi bisnesmen.Tu la pegi amek akaun -,-
Tapi orang kata selagi ada usaha selagi tu kite akan berjaya..betul ke ayat aku ni??


Ade lagi hah promoter budget hot ni..haha
So apelagi takyah susah2 nak beli topup ke ape semata-mata nak vote aku.Hanya memerlukan laptop or pc kalau takde pegi cc yang berdekatan pastu klik je nombo 228 kat pilihan no 6..Faham yer korang semua ^_^

Okey selamat mengvote eh korang..Jangan biarkan hidup anda disebulungi pengundi HANTU..miahaha -_-



pssttt: cepat2 la vote before khamis ni yer!!ajakla sekali member korang undi sekali..haha dapat pahala tau tolong aku -,-

And tak lupe jugak congrats tu all blogger yang take part dalam 'pilihanraya' ni

Ade lagi ucapan aku ni!!
Thanks kepada siapa yang dah undi aku and sape yang sudi baca and tinggalkan comment kat blog aku ni.Tanpa korang takdela PIKA DIARIES ni..hehe






7 awesome comment's:

nas said...

done wahai akak..hehehe..dapat upah x? hehehe :P

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@nas

haha..thanks yer adik..sedangkan ko yg tua dr aku..ngeh3

nk upah??nah amek choki2 lari jauh2 -_-

Nor ' Atikah bt NorBaki said...

SAYA DH VOTE!!!

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Nor ' Atikah bt NorBaki

thanks ya ^_^

Nismo BluebirD said...

awk..sy dah follow dan undi awk nyer no....plz undi sy...361...gud luck^^

Nismo BluebirD said...

awk..sy dah follow dan undi awk nyer no....plz undi sy...361...gud luck^^

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Nismo BluebirD

thanks vote for me..
dah vote awk balik :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...