Monday, December 20, 2010

JOM MAIN SUDOKU CONTEST BY LUFFY

Dear diaries
Assalamualaikum

Aku memang dah lama dok tunggu contest cenggini.Dulu perasan tak aku ade letak game sudoku dalam blog aku ni :)
Aku suke giler main sudoku ni.So alang-alang ade orang buat contest ni aku pon mestila nak join gak.Senang je sudoku die tapi aku tak leh letak jawapan aku kat entri ni coz takut nanti ade orang copy jawapan aku..hehe(perasan giler minah ni)

Syarat die senang jer.Mestilah korang ni blogger kalo tak memang kene reject awal2.PAstu pegi cepat follower cik luffy ni.Then kena buat entri macam aku buat ni tajuk nye JOM MAIN SUDOKU CONTEST BY LUFFY.
Letak banner die and linkkan ke contest tu.Jap2 nak buat :)


Pastu kena la tinggalkan entri korang tu kat comment die.Senang je kan.Nak game sudoku tu kena copy kat entri die.Sukehati korang la nak jawab dalam bentuk ape asalkan jawapan die betul dan tepat :)
Cepat!!Nak dekat dah tarikh tutup contest ni.Jangan tunggu lama-lama..hehe

Okey nak tag boo duck ni :)





1 awesome comment's:

Luffy said...

singgah tgk penyertaan anda..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...