Tuesday, December 21, 2010

Contest Cari Ayam

Ayam?Di mana ko hah?Puas tuan ko cari sampai suruh aku cari ni ha.Tak yah la majok lama-lama nanti cepat tua.Daging ko keras tak sedap aku nak makan nanti.Ehh lupe pulak ko tak paham bahase manusia yer.Lain kali suruh tuan ko ajar bahasa manusia ek.Senang nak panggil ko takyah la nak berkokok panggil ko.Tak pasal-pasal kerabat ko ingat aku ni sejenis ngan ko..haha

Okey back to contest ayeem ni nak suruh lengkapkan slogan die before tu aku bagitau dulu kat mana ayam-ayam tu menyorok :) Memang susah betul nak cari,huhu.Oleh itu aku dengan baik hatinye nak tolong carikan ayam-ayam ayeem yang hilang tu.



KELABU ~ D
UNGGU ~ K
OREN ~ P
HIJAU ~ O


Ayam-ayam Ayeem menghilang kerana ayeem memaksa mereka memegang sepanduk twitter,formspring,gmail dan blackberry tanpa henti dan tidak memberi dedak secukupnya.


Cabar kamu!!
Jawab jangan tak jawab..


ain
nieza
nazirul





nak join??klik bawah ni..


Ayeemayam





17 awesome comment's:

nazirulhazwan~ said...

uh??kene join ea??hehe:P

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@nazirulhazwan~

haha...kalo rajin join ahh

Ayeem Jemain said...

thanks join pyka! :D

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Ayeem Jemain

welcome :)
hentam belaka 2..hehe

Nieza Micha said...

huhu... name nieza ke tu...?
hehe... memang nieza nak join pun...
nanti2 baru publish.. ngeh3...

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Nieza Micha

join jom..hehe

wannurfazrini said...

tahniah beb, anda menang . yuhuuuu

Syat0za said...

wahhh! anda menang!! :D

athirah said...

congratezzzzzzzzz :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@wannurfazrini

ye ke??
tq :)

Nabilah said...

waa ~ congratz , dear !

tapi an , bole tak nak tau , nape pilih DKPO ?

MisS NadRAH said...

tahniah dik...=)

RedBoys said...

tahniah sbb menang. cayalah.

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Nabilah

sy dah jwb entri baru2 ni..hehe
kalo rajin usha la

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@MisS NadRAH

tq :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@RedBoys

alhamdulillah rezeki je tu :)

Wanz Mejuez said...

http://ohhmejuez.blogspot.com/2011/01/contest-siapa-punya-header-paling-cool.html


new contest :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...