Thursday, December 2, 2010

Cerita orphan memang giler



Baru je habes tengok cerita orphan kat lappy aku ni.Korang penah tengok tak?Memang ngeri tapi takdela sengeri saw..
Cerita tu ekceli lama dah kuar tak silap aku 2009 kot tayang kat pawagam.Tapi baru ade kesempatan je nak tengok..hehe

Omputeh kalo buat movie memang kaw2 punye.Kalo melayu susah sikit la nak tengok yang aksi2 ni.Sume nye gune computer je.Tak real lah..

Citer orphan ni mengisahkan sepasang suami isteri ni nak amek anak angkat sebab die dah tak leh nak beranak dah.Kesian kat die -,-
Akhirnya die dapat sorang budak perempuan tapi malangnya die tak tau yang budak tu sebenarnye umur die 33 tahun.Kire die ni terbantutla.Giler la..Sepanjang die duduk ngan family tu macam2 yang die buat.Ekceli before ni die dah bunuh ramai orang.Dia akan goda suami kepada family angkat yang die tinggal tu.Kire pasangan suami isteri kali ni bukan mangsa pertama la.Die akan bunuh semua orang dalam rumah tu.

Tapi nasib la isteri ni die lawan pompuan tu sebab die sayangkan family die.Tapi yang kesian tu lastly suami die mati kena tikam ngan pompuan tu..huk3
Kire budak tu pandai berlakon la jadi pembunuh walopon die kecik lagi.Omputeh kan..

So pengajaran dari citer ni jangan amek anak angkat selagi tak siasat latar belakang die betul2.Mana nak tau budak tu bukan budak sebenar..hehe

Jangan biarkan hidup anda diselubungi MISTERI...hehehe




2 awesome comment's:

Armiza said...

penah tengok crita ni...wahh..!! memang gerun btul budak 2..padahal bukan budak...aisshhh

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Armiza

tu la..gerun den :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...