Monday, December 6, 2010

areteacar 1st contest, keluarga bahagia!


Assalamualaikum
Ekceli nak join contest yang areteacar buat.Senang je contest ni korang just letak pic family korang and macam biase la buat entri pasal contest ni.

Pic ni di amek time raya baru-baru ni.Tengokla muka2 selenga adik2 aku tu..hishh buat rosak gambar je..hehe
Aku yang pakai shawl merah tu..hee,sebelah aku pulak adik aku yang berumur 18 taon.Kakak aku pulak yang dok hujung sekali tu.Yang kat bawah tu sume adek2 aku najwa(8) iffah(11) azli (15)..Parent aku pulak yang tengah2 diapit oleh kitorang :D

Ekceli kitorang jarang amek gambar sekali so tak banyak pic yang boleh di amek.Ni la antara pic yang paling okey bagi aku..hehe

So korang nak join boleh la klik sini 
Suke join contest ni sebab tak yah tag orang..miahaha ^_^
 






1 awesome comment's:

areteacar said...

hehe.. comel la gmbr keluarga syafiqah. btw, thanks join taw :)
nantikan keputusannya ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...