Tuesday, November 23, 2010

Sayang kamu rindu kamu..



Ehem..ehem
Batuk kejap tengok tajuk die..haha memang tak boleh blah dengan tajuk die.
Ekceli aku memang tengah diselubungi perasaan rindu.Cewahh..tapi bukan kat boifren ke hape because i'm single mingle tau.Kali ney i rindu kat gugurl la..hehe
Haipp..nak kene tampar laju-laju ney sape ingat aku ney lesbian =,=

Sorry i'm straight okey.Aku sebenarnye rindu sesangat ngan member aku time sekola menengah dulu.Dulu aku banyak kawan tau.Lawan takde kot juz lempang-lempang sikit tu adela..haha

Antara member yang aku rapat ialah tuyah,syitah(diorang ney kembaq),kinah n teha..ade sorang lagi timah namanye tapi die dah berenti skola time form 2..so cerita antara aku n die tak banyak sangat -,-

Adoii lenguhla tangan aku coz dari tadi dok meniarap depan laptop.Takpe teruskan cerita aku ney..aku sekola menengah kat MATRI.I'm proud school at there(betol ke grammar aku ney??)because i've got many exprience in there.Kat sana ajar aku erti persahabatan.Tanpa kawan hidup kite akan sunyi.Kitorang dididik dari form 1 segala-galanya harus bersama.Makan,mandi,solat,belajar n sebagainya.

Tau tak time form 1 aku agak nakal,selalu fly(curik2 kuar ostel tanpa kebenaran),ponteng prep,solat dalam bilik(wajib solat kat surau!!),n macam-macam lagi la.Last2 result aku jatuh teruk dengan mendapat 4th LAST dalam class.So tak pasal2 kene turun class ke 2.Isk2 time tu malu giler r weh.Turun class.Tak penah2 aku turun class tau.Padan muke kat aku gak time exam malas study.Malam exam boleh pulak pi main saidina yang boleh kite beli kl or p.pinang dengan baling dadu jer -,-

Naik form 2 aku dah tak main2 sangat.Tapi ade jer main nye..hehe.Dah masuk class ke 2 ney persaingan pon tak banyak sangat.So dengan bangganya aku nak bagitau aku dapat no 2 n dapat naik pentas..weett^_^ Time form 2 pon dah kurang sikit buat kes.Tapi time form 2 la aku kene rotan ngan ust madek.First time oo orang laki selain bapak aku rotan aku.Die punye kayu fuhh tebal siot.Sekali kene mesti tak mau da!!haha

Form 3 pulak aku semakin meningkat remaja so time ney la hormon naik.Kakak-kakak yang cakap..bukan aku.Ini fakta..hehe.Time ney aku takdela menggatal mana coz aku ney dulu pemalu tau -,- tapi adela kenal sorang dorang budak laki kat skola aku.Time ney baru nak kenal2 jer.Merapatkan hbgn silaturrahim kan..hehe.Dengan izin Allah aku berjaya mendapat 4A4B2C..alhamdulillah..

Naik form 4 aku memilih aliran sastera dan mengambil subjek tambahan prinsip perakaunan and additional mathematic.Tak minat pon akaun ney saje je amek tiru kakak aku..haha..siyes ney!!
Time form 4 memang aku dah jarang buat masalah sebab saya dah jadi baik..hehe.Member2 aku pon sume dah jadi baik jugak.Tak mo nakal2 dah nanti ilmu susah nak masuk..hihi
Aku paling suke kalo ade class akaun or add math sebab class ny campur ngan budak laki..haha.Almaklumla skola agama kan.Asing laki pompuan.Slalunye time ney member aku pon semangat je nak pegi class.Tapi aku kire ape time akaun la paling sedap tidor..miahaha.Bosan la dengar cg fuad ajar..ish tak baik la aku ney karang tak berkat ilmu yang die ajar..sowi cikgu!

Time form 5 memang best sebab aku dah jadi senior.Walaupun ade tingkatan 6 tapi aku tetap rasa aku senior..huahua.Ingat lagi time malam graduasi.memang tak leh lupakan walopon ade kejadian yang tak sedap berlaku..huhu
Malam tu kitorang bertemakan jubah fesyen kaler hitam.Aku beli seniri woo baju tu.Pakai pon sekali tu je..haha sebab aku tak suke pakai jubah lerr :D

 Wahh..rindu nak pergi nat ngan korang,outing sama2,basuh periuk sama2,amal jamie(walopon aku suke ponteng :D),hafazan hari khamis ngan kak basyirah n kak aisyah,tengok budak laki kawad kaki time petang,rindu jugak nak pegi tasik melati makan ABC die yang sedap tapi mahal -,-
Ekceli banyak sebenarnye cerita hidup aku kat sana tapi tak larat nak tulis ume takot korang gak yang boring baca nanti.

1 hari nanti aku akan melawat gak kamoo MATRI..anak didik ney akan berjanji menabur walopon sedikit jasa kelak.Aminn :D

Ekceli nak cite pasal member aku tapi tercite pulak pasal aku kan..haishh














nota kaki: sori entri ney agak panjang sikit yang penuh ngan cerite boring saya ^_^

Thanks for the reading  


2 awesome comment's:

♥ Huraiyah ♥ said...

"Aku paling suke kalo ade class akaun or add math sebab class ny campur ngan budak laki."

wawa..kantoi kot..
aq taw daa..aq taw da...hahaha!27

♥NuR SyAFiQah♥ said...

haha..alamak kantoi pulaks da..:24

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...