Tuesday, November 23, 2010

Jom makan popia aku yang buat..


Betul..aku yang masak popia arini.Tau tak popia tu ape,kalo tak tahu sah orang zaman batu ney -,-
Tadi mak aku suruh aku balut popia,isi dalam die mak aku dah masak kan siap2.Biasela aku dok rumah ney jadi suri rumah sepenuh masa tanpa gaji..hehe
Anak-anak kawan mak aku still menginap kat rumah buruk aku ney.Maybe esok baru die sampai sini.Kesian aku tengok anak die yang paling last.Rasanye umur baru nak masuk 2 3 tahun.Tak nangis budak ney duduk rumah aku.Selalunye kan budak2 suka nangis kalau kena tinggal ngan parent tapi die hyper aktif je aku tengok..tu la kecik-kecik suke makan vitamin C sampai abes sebotol..haha,tak pasal pulak aku mengarut ney..

Tau tak budak-budak ney takut ngan aku..haha.Best siott..saje je buat muka garang-garang bagi takut sikit.Tadi time buat kuih die datang tolong bukak kulit popia tu pastu aku tegur die ' boleh tak bukak tu?? ' Niat aku baik woo..tibe2 rasa nak cakap ngan die.Tak pasal2 budak tu blah terus bile aku cakap ngan die..miahaha
Die ingat aku makan orang ke padahal makan popia lagi sedap ^_^
Maybe die malu kot yela tak penah2 aku tegur budak 2..

Okeyla nak pegi solat maghrib..tata

nota kaki: Ekceli aku rasa nak tukar template barula sebab template yang aku ngah guna ney macam bengong jer..sekarang ney tengah survey2 la kat website..cehh macam nak beli baju je!!



5 awesome comment's:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

haha..budak kecik tu pon takut..

jangan la garang2 uuu....

hehehe

LATEST ENTRY

BUKAN SALAH IBU MENGANDUNG

amira la saper lagi said...

owh tyme cuti sem nie keje fulltime suri rumah rupenyer member aku sorang nie..

Tomato Gurl's Life said...

hehe...jangan garang2 ye..try la gurau2 dgn budak2 tue..konpem diorang suka..

tahniah berjaya buat tab menu ;)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@amira la saper lagi

ney la kje ak tiap2 cuti sem..haha

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Tomato Gurl's Life

hehe..xgrg pon just x byk ckp..hehe
mane tw sy bru buat tab menu??
pnt nak blaja wt bnde ney walopon sng je..haha..org x terer cmni la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...