Monday, October 25, 2010

Rahsia peribadi aku melalui tulisan tangan??

Assalamualaikum..
Firstly i want to wish thankz for Allah coz help me during exam just now. Thanks a lot to him ^_^

Nampak tak betapa gembira nye aku lepas jawab paper CTU 151 tadi..hehe.Walaupun aku rasa ade jer jawapan yang salah tapi aku redha.Korang nak tau tak penjaga pekse tadi bagitau aku yang aku la orang yang first and the last yang keluar awal.Faham tak maksud die??Maksud die lepas aku keluar orang lain tak boley keluar dah dari dewan tu sebab lagi setengah jam jer masa nak habes.Standard la kan time exam sape yang nak keluar awal kene sebelum setengah jam masa habes.Aku memang tak tahan sejuk kat dalam dewan tu yang keluar awal,lagipun kalo aku tak hantar lagi kang nanti mesti dok semak balik paper.Time tu la syaitan memainkan peranan dengan suruh aku tukar jawapan..hehe.Salahkan setan pulak kan,sedangkan aku yang tak study betul2..

Eh..nampaknye entry yang aku tulis ney takde kaitan ngan tajuk aku tu kan.Ekceli tadi aku online facebook jap pastu kat home kan kuar sebarang activities yang member2 kite buat..n aku terpikat la dengan satu application ney..kalo nak try klik sini rahsia tulisan tangan
Dr Fadzilah Kamsah yang wat application ney tak silap aku.So aku percaya la sikit, user fb yang buat aku tak caya sangat coz diorang ney mengarut jer lebih time buat quiz kt fb..korang pon mesti tau kan..
So lepas aku test tulisan tangan aku,fnally ney la hasilnye..rasanye ade tak yang sama ngan aku?? gagaga :D

1: Seseorang yang menulis dengan kuat tekanannya- Sihat, cergas, pantas dan sedikit agresif.

2: Tulisan Bulat-Bulat- Emosional, prihatin, pengasih penyayang, kepekaan tinggi dan banyak memakai otak di sebelah kanan (otak kreatif).

3: Tegak- Systematic, mudah kawal diri, suka berkawan tetapi tak cari kawan sebaliknya kawan cari dia, tak suka gaduh-gaduh, suka ambil jalan tengah.

4: Rapat-rapat- Suka campur orang, amat bergantung kepada orang lain, jimat atau kedekut.

5: Huruf JGYZ yang sempurna - Tahap emosi yang dipamer itu jelas, pengasih & penyayang, pemurah, mudah kesian pada orang, mempamerkan tahap kerajinan.
 

Erm,rasanye ade yang sama kot..tapi yang nombor 1 tu agak tak betul sebab aku ney takde la aktif mana.Setakat suke berjalan bilik ke bilik member adela,sebab aku ney suke bersembang..kasi la topik pape mesti aku boley masuk punyer..hehe.Yang no 2 ade yang betul sebab aku ney memang agak emo sikit.
No 3 pulak banyak yang betul kot (nada perasan :D)

No 4 pulak aku memang suke campur orang,ala mak minah gitu..haha,ye ke??Tapi yang jimat tu kadang2 tapi yang kedekut tu rasanye memang salah 100 %..haha

No 5 pulak ade yang betul ade yang kureng sesuai.Sebab aku rasa aku memang penyayang,hik3(perasan giler la minah ney) Tapi aku memang mudah kesian kat orang tau.Kalo korang nak test aku try la buat muke kesian kata lapar takde duit ke,confirm2 aku belanja korang makan 3 hari 3 malam(dalam mimpi la kot :D)
Tapi kalo rajin memang kadang2 la,orang kata ikut mood gitu..hehe

Tapi pape pon aku bangga menjadi diri aku walaupun aku tau aku takdela seperfect orang lain,secantik orang lain,sepandai orang lain dan macam2 se la..Aku rasa bertuah kerana masih mempunyai parent yang amat menyayangi aku,family yang sentiasa menyokong aku,member2 yang sentiasa membuat aku tersenyum n menjadikan hatiku menyanyi riang,n someone yang sentiasa menyayangiku dari jauh..thanks for u all becoz appear in my life..

Haishh,tibe2 terjiwang pulak..okeyla yang penting kita semua kena sentiasa positive thinking ^_^







2 awesome comment's:

mUsZ said...

wit2..haha.
ramai kot kuar lepas ko..
time tu xikot sistem.haha~

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@mUsZ

haha..mane ade,lecturer tu cakap aku person that FIFO..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...