Sunday, October 24, 2010

Esok First Day Final Exam

Assalamualaikum..
Setelah hampir seminggu lebih aku menjalani study week(study week la sgt) akhirnye pada esok hari tepat pukul 9 pagi aku akan menjawab first paper iaitu CTU 151..Kalo korang nak taw subjek ney sepatutnye di amek time part 2 tapi kitorang ney spesel case sikit coz kitorang kene amek time part 3.Maybe sebab sem lepas subjek yang kitorang amek terlebih jam kredit,so terpaksalah amek time sem ney.

Soalan CTU ney aku tengok takdela susah sangat tapi kene jugakla menghafal time blaja sejarah kat sekola menengah dulu kan.Dalam 2 hari ney aku adela join study group ngan bilik jiran sebelah..antara ahli2 tetap die ialah myra,ummi,ju,mirror n aku.Memang best buat study group camni sebab kitorang bahagi2 kan tajuk yang masing2 sume kene bentang kat kitorang sume.Biase la dah kalo perempuan memang perempuanla kan..mesti ade jugak terselit sembang2 mengarut.Korang tak yah tau la ape yang kitorang sembang..hehe

 Akhirnye dalam pukul 4 lebih tadi kitorang berjaya jugak menghabiskan silibus yang agak banyak.Memang sujud syukur la sikit,hehe.Malam ney pulak kitorang nak ushar2 la sikit soalan final mane nak tau nanti esok kebetulan kuar soklan yang lebih kurang ker.Amiinnnn....


I hope i can do very well in final tomorrow and will score A in thos subject..same with my friends also ^_^

All stydent who take paper CTU 151,ganbatte!!!




2 awesome comment's:

nas said...

wah..samela kita dak uitm......aku dak uitm shah alam amek akaun....erm...gud luck ea ctu..ctu xsusah pon..hehehehe..aku exam stat rabu nie...


latest entri:

Dara Gersang

♥NuR SyAFiQah♥ said...

aku amek sistem mklumat perakaunan..
good luck too.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...