Tuesday, December 13, 2011

Belajar dreamweaver


Assalamualaikum



Hari ni last class aku pukul 4.30.Class far 310.Dalam banyak2 class,class far la aku tak rasa nak tido langsung.Maybe khusyuk sangat belajar kot..hihi

Actually sem ni aku ade belajar dreamweaver.Korang tau tak ape tu dreamweaver?Siapa budak it confirm tau kan.So semester2 lepas aku belajar banyak coding but sem ni takde coding langsung.Belajar nak buat website sendiri pulak.Macam best je kan dengar.Setakat ni aku rasa best sebab project first kitorang ialah buat personal website.Alaa macam buat blog personal jugak tapi bukan guna blogspot la.Kena guna dreamweaver.

Kat lab aku guna dreamweaver cs3 tapi malangnya aku cari link download cs 3 takde.Yang ade hanyalah cs5.Lecturer aku pon ngaku yang memang orang dah tak guna cs 3 ni..hehe.Ketinggalan zaman betul la computer lab kat uitm ni :)

Aku ade masa lebih kurang 2 minggu je nak siapkan project ni sebab due date dia tak silap aku before mid term.Kejap je dah nak cuti -,-

So sape yang pandai guna dreamweaver ni boleh la tolong aku kan..nak buat slideshow camner eh..hehe ^__^








2 awesome comment's:

h'zulproperty said...

nie org p'tama b'kata2.. pnah gune dreamweaver tpi da b'krun xprktis.. last blaja mse taon 2008.. mwahaha!!

Woofer Storm said...

darling buatkan ai sekali boleh.manatau leh guna tuk blog.hahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...