Tuesday, October 25, 2011

Fizo Omar memang tak sombong la..siap jumpa aku lagi tu..heehee



Assalamualaikum


Hari ni aku relax giler la kat office.Yela kan dah dekat penghujung musim haji so relax  la sikit.Oh ye lupa nak citer kat korang minggu lepas fizo omar datang jumpa aku.Nape tak caya ker..hehe
Actually dia datang ngan mak ngan adik perempuan dia kat lantai 30 ni sebab ade urusan haji.Mak dia nak pegi haji tahun ni.Baik kot dia ni tak sombong walaupun artis.Almost artis mesti pakai spek hitam kalau kat tempat awam sebab taknak bagi orang cam tapi dia tak siap senyum ngan orang sebelah.Mak dia boleh tahan bergaya.Yela anak artis kan..hehe

Walaupun dalam hati ni debor gak sebab aku minat gak ngan mamat ni,hensem lak tu..haha
Tapi aku mesti profesional!Kerja kan.Kalau nak ikut hati nak jer ajak dia amek gambar sekali.Rugi jer aku tak attend dia..haha sebab aku tak boleh nak terima passport -,-
Takpela asalkan dia sedar kehadiran aku kat situ sebab aku dok tepi dia jer,aku macam perasan dia dok usha2 aku..hahaha (perasan giler minah ni -,-)

Before dia keluar sempat lagi dia cakap terima kasih kat kitorang plus senyuman dia yg cute tu..boleh cair aku..haha.Bagus lah dia ni tak sombong!Lepas ni kite dating lagi yer..miahaha
Haa sape nak jumpa dia pegi la kelana jaya sebab dia mesti hantar mak dia kat sana nanti tapi aku tak sure la dia KT berapa :)

Actually hari ni aku memang tak buat pape so lepak je ngan kak faizah a.k.a PB.Sempat jugak sorang staff kat situ ajak pakai inai rani.Dah lama jugak tak pakai inai since sekolah menengah dulu :)

merah tak inai aku??hehe

Rugi jugak tak pakai lama-lama lagi kalau tak lagi merah la kuku aku nanti.Tapi kan orang kata tak elok sangat pakai inai ni sebab nanti time nikah dah tak nampak seri inai yang kita pakai tu..hehe betul ker.Sebab tu la aku stop pakai inai tu dulu.Karang kurang seri aku time kawin nanti...hehe



p/s: yay esok cuti..boleh bangun lambat!










3 awesome comment's:

kira kekuri said...

wahh best nyer dapat jmpa fizo.. hik hik hik ^..^ , wahh inai kamu merah n kemas pika~ cantik! :D

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@kira kekuri

hehe tu la pasal..best sgt..hee

Woofer Storm said...

ni la dia,dah dpt yang baru,yang lama hina ni dah dilupakan..hehee


nak header free dear,leh??heheee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...