Sunday, October 9, 2011

Adik aku yang anti-sosial


Assalamualaikum

Aku ade seorang adik lelaki.
Umur 16 tahun.
Single lagi tu -,-
Dia ni aku tengok macam anti sosial sikit.Hidup dia hanyalah semata-mata GAME.
Tak pernah lagi keluar bersosial dengan member-member dia selama yang aku perasan la.Pelik kan.
Aku ade jugak tanya  dia..ko takde ke member2 ajak lepak kat T.S ker,KLCC ke,Mid ker.Dia kata takde sebab semua dok jauh2.Ala alasan je tu.Public transport kan banyak.Ni k.l lah!
Hari ni adik aku yang lain umur dia 19 nak pegi main bowling.So aku suruh dia ajak adik aku yang anti sosial ni.Yela tak pernah lagi dia ni jejak pusat bowling.Aku nak dia lalui dunia remaja ni dengan kegembiraan.Bukan depan komputer jer!
Balik tadi muka dia happy jer yela benda baru selalunya sangat best bukan?
Walaupun tak strike satu pon tapi sekurang-kurangnya dia dah keluar dari kelompok anti sosial..hahaha


p/s: Teringin pulak nak main bowling satu family.Tak pernah lagi ni..huhu






10 awesome comment's:

Ana Farhana said...

huuu, mcm mne tu ye ? ssh jugk =,=

shafiqabdshukor said...

dahsyat tu..
jm2 main boling..
hehehe

Sunah Sakura said...

tak pandai main bowling... =.=

p/s: da lama gak tak jenguk sini..hehehe

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Ana Farhana

nk mcm mne..hihi

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@shafiqabdshukor

jom :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Sunah Sakura

sy pon xpandai kak :)

Volatile Memory said...

Mcm terasa skit aku. Aku pun jarang g kuar ngan kwn. Even jiran pun mcm tekejut klau tgk aku kuar dr rumah, hehe

kira kekuri said...

hmnn aku pun ada gak adik umur 16 thum. hidup dia pun semata-mata game jugak. tapi selalu jugak lepak ngan kawan-kawan. uhuhuhu. tpi akuu x taw la adik aku tuh anti sosial ka x. kalau kakaknya nih. bolehlah, 1% anti sosial. kehkeh

Anonymous said...

@Volatile Memory
hihi aku sama mcm volatile memory,mmg aku jenis jarang2 sgt klua umah,actually aku extreme pendiam..
mujur aku mahir i.t then mmg aku 24jam ngadap laptop,baca cite tgk movie smue kat laptop jer,kadang2 adik bradik aku kawan2 smue pelik aku x klua bilik,yg lg pelik kawan2 aku igt aku outstation ke hape ke,padahal kat umah jer,2-3minggu skali baru diorg nmpk aku...
inilah kisah aku,aku igtkn aku sorg jer yg mcm ni,rupe2 nye ade org lain ugak,kirenye aku x berseorangan la eeek....

roti kacang said...

fuh,, sye pn mcm anti sosial jgk raseye (wlaupn x ngaku).. huhu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...