Thursday, August 4, 2011

Segmen | Singgah Sahur Pucukandubi



Assalamualaikum

Hari ni aku nak join segmen yang dibuat oleh sorang blogger kita ni.Aku pon first time jenguk blog dia ni.Nice hitam pink...hehe..Aku rasa dia mesti suka makan pucuk ubi sebab url blog dia pucukdanubi.Unik gitu..so sempena bulan ramadhan ni dia rajin buat segmen Singgah Sahur Pucukdanubi.Nanti dia or nama manjanye Ame akan review blog korang..hehe..sape taknak kan.Aku suke orang comment tentang blog aku walaupun agak pahit untuk didengar sebab itula yang akan menaikkan semangat aku untuk terus berblogging..hihi

klik je banner ni kalau nak join okeh ;)


So jangan malu-malu jangan segan-segan untuk join segmen ni.Marilah kita menyokong industri blogging ni..cewahh ;)



psstt:tengahari ni nak amek Canon Photoshot A2200..tak jadi beli sony tu..hihi..pray for me ok ;)








4 awesome comment's:

roq said...

singgah sini....just nak cakap by far u have the best header ever!!! sue2..hahaha
singgah2 la sini balik ye )

Panggil aku Han said...

singgah sahur sini...
hadoi tergamam tengok header...mmg cun habis...:D

http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/08/segmen-singgah-sahur-pucukandubi.html

Far8 budak baik said...

wehhh smgt eh berblog..
gigit hidung kau karang hahahaha

nadiaazira said...

salam ramadhan...
program singgah sahur kali ini diteruskan lagi di blog anda! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...