Tuesday, August 23, 2011

Kena warning sebab update blog



Assalamualaikum

Dah lama tak tulis entry personal kat blog ni sebab semenjak bertukar ke tempat baru ni aku agak busy daripada biasa.Eh lupa pulak nak cerita kan..actually sekarang ni aku dah duduk under boss baru iaitu haji marzaimi penolong kanan it dan teknologi.Ye kot jawatan dia tu.Aku pon tak sure..hehe
So sekarang ni aku banyak buat keje berkaitan dengan it and multimedia la..hehe

Kadang-kadang kalo aku rasa bosan aku lepak tempat lama aku..hehe ade gak member2 kat situ.Kak billa pon ade tepi aku ni so boleh2 la sembang2 hal pompuan..hehe

Pejam celik rupanya dah nak dekat sebulan kita berpuasa yer.Rasa macm baru je kan.Tak sampai 2 minggu je ni nak raya.Baju semua dah siap beli.Malas nak tempah2..aku beli kat first lady kat ampang park tu je.Kasut pulak guna yang dulu2 punye.Still elok lagi.Tapi kasut keje aku lak dah menganga macam mulut itik..huhu banyak jalan la katakan..hehe

nak tau tak semalam aku dapat warning dari pihak it sebab aku banyak guna internet untuk update blog.Siap dia mention 'update blog' lagi tu.Sebab tu la hari ni dah tobat sikit bukak blog kejap2 je.Ni pon update blog laju2 sementara nak tunggu 4.30..

oklaa nak siap2..by3 and selamat berbuka puasa ;)






1 awesome comment's:

Qaseh dalia adelia said...

aiyoo kene warning jugak ke update blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...