Friday, August 19, 2011

Berbuka puasa bersama kawan tersayang


Assalamualaikum

Setelah dipaksa berkali-kali oleh kinah yang suruh aku update blog pasal kitorang berbuka puasa tadi akhirnya lepas memikir berjuta-juta kali aku turuti permintaanya kali ni dengan syarat belanja aku steak kt kampung baru..haha (tipu je)

Ekceli plan nak bukak puase same2 ni idea aku..hehe yela dah beratus2 tahun tak berbukak puase same2..hihi maknenye umur aku dah beratus la kan ;)
Tapi nak buat camner aku awet muda..miahaha..ok stop ngarut -,-


Kitorang makan of cos makanan ruji kat malaysia ni iaitu nasik.Kecuali syitah,katanya teringin nak makan kuewtiaw(betul ke aku eja ni..hehe)
Kitorang makan kat restoran dekat2 ngan umah tuyah je pon sebab senang kalau nak solat maghrib nanti singgah umah dia je..hehe

Ni antara menu dia.Aku kena nak dekat 10 hinggit tapi takpe masuk perut aku jugak.Adela masuk perut tuyah sikit..hahaha







kenapa macam semua tu menu aku je??nampak sangat aku makan banyak..hehehe kantoi disitu ;)


Haa tadi aku singgah pasaraya kat ampang park tu then terpandanglah biskut bubble sebab teringat time kat sekolah menengah dulu suka beli makanan ni..hehe..teringat kembali masa silam la tu ;)



bila dah lama tak jumpa so macam2 cerita la keluar kan..ade yang termengumpat sikit..hihi
biasela perempuan ;)
tapi pape pon aku enjoy keluar ngan korang walaupun makan2 je..hehe

err aku dengar kinah nak belanja steak kampung baru..haha tuntut2






ok mata dah ngantuk dek hujan kat luar tu plus makan banyak tadi..hehe

dada~

2 awesome comment's:

Eazy Izzuddin said...

sedappp...
selamat berbuka...
xD

Anonymous said...

p'car gendot !!
ak x ckp nk blanje pon..
ak kate ko la yg kene blanje..
btw,enjoy je bkak pose hr tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...