Tuesday, August 16, 2011

Senarai kopi beracun yang dijual dipasaran



Assalamualaikum


Baru-baru ni aku ade terbaca paper pasal kopi yang beracun yang dijual dipasaran kan.Agak takut bila dengarnya..yela haritu kecoh mentega tak halal sekarang lak kopi beracun.Nasib aku tak suka minum kopi lagi-lagi kopi O.Segala yang ade O belakang dia aku memang tak leh nak telan..hehe

So kat sini aku nak listkan nama-nama kopi yang beracun dah boleh membawa maut tu

1. Cafe Abang Yes
2. Candi Gold
3. Candi 193
4. Extend Up energy Drink
5. Extremen,
6. Extrewoman
7. Goji Guarana
8. Goji Guarana Extra
9. Goji More
10. Goji Yumberrry
11. Guara Cafe
12. HBW Ice Lemon Tea
13. Hotton Vitality Candy
14. Ie2 O
15. King Cappucino
16. Knight Cofee
17. Kolek Cafe Power Plus
18. Kopi Angguk
19. Kopi Asmara
20. Kopi Bagus AAA
21. Kopi Campuran Kedai Kopi Ali Bagus
22. Kopi Pahlawan
23. Kopi Super Angguk
24. Kopi Tenaga Tok Lebai Plus
25. Maca Max
26. Macagin Ginseng Candy
27. Mentalk Candy
28. Nexus MXP
29. Night Cafe
30. Red Energizer Candy For Men
31. Royal Beverage Maqrifatun
32. Sasanergy Drink
33. Trica Jus Tri-Max
34. True SR
35. Vigor Candy
36. Vitca-F
37. Vitca-M
38. Winnie Beauty V1
39. XKL Sky Fruit Juice Premix



Pelik-pelik gak kan nama kopi dia.So sesape yang rasa dia minum kopi brand2 kat bawah ni harap tinggalkan la jenama ni beli jenama yang halal dan berkhasiat.


Okey marilah kita menjaga kesihatan mulai hari ini ;)









5 awesome comment's:

cik_nini said...

fuh, nseb baek nini ta penah minum sume kopi. hehee

kira kekuri said...

fuhh nasib aku x minum2 apa2 list d atas~hoohoh

mUsZ said...

minum kopi cap RAGA selamat.kopi kampung lama2.haha
sedap pon sedap~

Ain Zulaikha said...

huhu banyaknye.... semua nama kopi ni pun tak pernah dengar..

Amoi_Soya said...

mn ek dapat info ni??dah kompem kopi ni sahih beracun?? saya x salahkan penulis k...just nk tau lbh info supaya xde la wat keputusan terburu-buru..mn tau kalo salah info..cian company tu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...