Saturday, June 4, 2011

Jayesslee artis youtube suara kalah Najwalatiff







Assalamualaikum..


Korang kenal tak ngan salah sorang artis youtube tapi kali ni bukan kat Malaysia tapi kat omputeh sane nun..jeng..jeng..jeng tak lain tak bukan semestinye JAYESSLEE.
Aku dah kenal dorang lama dah,cehh bajet macam sedara je kan..Aku tau blogger kat Malaysia ni confem punye ramai dah kenal dorang.Dorang pemes kot sampai ade buat concert tu.Jadi artis youtube pon boleh buat concert kan..hehe

Jayesslee ni terdiri daripada sepasang kembar yang lahir dan menetap di Sydney tapi parents dorang asal Korea.Patutla muka ade iras2 korea.Dorang memang influent giler english.Tak macam korea langsung..yela keluar2 dari perut mak die terus dengar doktor tu speaking..'hye..you got twin cutie daughter!!..kan2..so nak anak terer cakap omputeh time lahir tu terus la speaking ngan die okeh..try dulu kalo jadi habaq mai kat aku..hehe..Sorang tu nama die Sonia sorang lagi Janice.Muka memang sejibik,memang boleh tukar orang time nak jawab exam nanti..haha

Dorang ni ade cover lagu orang tau,yang paling aku suke lagu cover tajuk officially missing you nyanyian asal tamia.
Boleh terlentuk dengar suara dorang tu,,haha

Then baru2 ni dorang ade buat vlog untuk jawab beberapa soalan yg dorang dapat dari peminat dorang.Korang layan je vlog ni,aku ingat nak upload dalam entri ni tapi apelah nasib bukak fb pon lembab tahap cipan ni apela lagi upload video..tahap babun agaknye..grrrr
So sape nak tau lebih lanjut pasal diorang boleh ushar vlog ni..sumpah yang lelaki tak tido malam la jawabnye tengok kecomelan diorang..hahaha

Jom ramai2 like page dorang ;)











Maharaja Lawak malam ni sumpah tak best!!

















1 awesome comment's:

Naddia said...

oowh..kn best kalo lahir kat luar negara gak...haih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...