Tuesday, May 3, 2011

Santai petang



Assalamualaikum..


Kl tiap2 hari hujan eh.Kalo kat dungun panas sangat.Terbalik kah??
Mak aku kata cuaca memang dah tak menentu skang,dunia kan nak kiamat -,-


Selalunye petang2 cenggini kat uitm kalo bukan hujung minggu selalunye ade class.Kalo takde class maybe online macam biase or tido!!Tapi kalo hujung minggu petang2 camni aku akan layan movie.Tak pon lepak2 kat bilik member.Cehh tak habis2 nak bandingkan kat umah and kat campus.


Ohh yaa tadi member aku bagitau yang member aku time sekolah menengah dulu dah selamat melahirkan seorang puteri baru2 ni.Waa bestnye dah dapat anak sendiri ;)
Aku lambat lagi kot..hahaha


So aku dah jadi mak cik la kan? ehh tak nak la macam tua je biler ade gelaran mak cik tu..hehe
Pape pon congrats tu zukhruful aina and her husband.Mesti comel anak diorang tu sebab zu tu pon cantik ;)


#okbai





1 awesome comment's:

kira kekuri said...

eh kalau aku pown petang2 camtu aku rasa tdur lg best n mmg aku tdor pown ptg2.hehe
tahniah utuk kawan awak ya :D ohh kalau mak dia cantik anak dia cantik la?hehehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...