Thursday, March 10, 2011

Terjah dan Teruja bergabung



Assalamualaikum


Sape tak tido lagi?Angkat keyboard skang :)
Tadi aku pegi ladies nite bagi menghapuskan lemak2 yg degil kat badan aku ni.Tapi malangnya lemak tu muncul semula biler aku makan beberapa keping biskut tadi..huhu -,-


Actually aku nak sangat citer ape yang terjadi kat kolej aku baru2 ni tapi aku mesti pikir banyak bende sebelum nak buat statement pape.Bak kata orang terlajak perahu boleh diundur terlajak orang baca post kite tak leh nak buat pape dah -,-




Tapi aku just boleh conclude kan kat sini yang " I'm feel like i live at prison now!!!"
Kenapa aku cakap macam tu.Ala..nak citer sikit je boleh kan..hehe
Ekceli baru-baru ni adela 'makhluk' terlebih rajin terjah bilik student terutamanya area pukul 12 pagi keatas.Time tu diorang memang aktif -,-
Tapi baru-baru ni 'makhluk' tu dah tau waktu malam untuk tido so diorang terjah pagi..kadang-kadang time kitorang nak pegi class pon diorang terjah.
Bukan sebarang terjah tau diorang buat.Sampai hak privasi kitorang pon die terjah.Kalah nas ahmad ni..hehe.Respect ah sama lu makhluk -,-


Pastu banyak lak berita2 yang sangat buat aku teruja.Ya aku sangat teruja sebab first time aku dengar rules cenggini.Kalah hostel aku dulu -,-
UIA pon tak cenggini.Nak tau ape rules die??Study la kat sini dulu baru tau..haha
Aku pon tak tau la ape motif buat rules yg gempak camni sampai semua student sangat teruja.Congrats sebab buat kitorang teruja :)
Nasib aku sem depan tak duduk kolej sebab aku praktikal,kalo tak aku mesti terlebih2 teruja..kan3


Kitorang tak tau nak lepaskan keterujaan ni kat mana.Takde sape yang sudi nak dengar masalah kitorang ni.Jumpe pihak k**** pon macam curah air ke daun keladi (masuk ke aku punye statement ni 0_0)
MPP dimana kamu??


terjah:spotcheck
teruja:bengang/hangin satu badan





ahh...mencik ah gini -,-








2 awesome comment's:

kira kekuri said...

aku pulak sangatlah teruja..aku tunggu2 pihak kolej spotcheck blik aku,xda plak.. kalau dia x check2..x dpat la aku bwak ricekooker..:D

Anonymous said...

lwan la blik kalu da smpai thap croboh privacy...jgn bg pjak kpale sgt...blik sy x kene lg truk2 sbab makhluk yg msuk blik sy da byk kali kene sound blik...dye da ensaf kot ngan bdak2 kos sy nie...kcian...hehee
=]
*p/s:sen0l

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...