Thursday, March 10, 2011

Super Junior cakap arab!!



Hye korang..
Minat korea tak?
Sape artis yang korang minat?
Wondergirl?Girl Generation?SS501?or..super junior??hehe


Ape ingat diorang pandai cakap korea je ke.Arab pon pandai tau..tak caya??
Usha video ni.Jom tengok super junior cakap arab..memang cute gilak ahh diorang ni and aku respect diorang rajin belajar bahasa orang :)




video



See..comel kan??hehe
kalo gini aku pon nak belajar arab balik la.Dah lama tinggal sejak masuk u ni..hehe




sumber fitrihadi











3 awesome comment's:

Woofer Storm said...

tak mnta sngt korea sayam.ehhee
jawab tag,berni tak..nak keluar jap byee'e'

http://www.wooferstorm.com/2011/03/di-tag-oleh-chii.html

kira kekuri said...

owh korang ada study 2nd language x dekat sana?
apa-apa pown tabik dekat dorang pandai cakap arab ^_^

Heidi Shafiq said...

wow.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...