Wednesday, March 30, 2011

Shortnap :)



Assalamualaikum..


Good afternoon korang :)
Tengahari ni aku lunch chipsmore je.Korang lunch ape??hhe
Ekceli jap lagi ade class pukul 2.30 tapi sempat je lagi online kat bilik ni..hehe
Nak ponteng sayang lak sebab nanti miss tolak markah aku tak pasal.Dah la markah yang aku dapat selama ni pon cukup2 makan jer -,-


Aku ponteng ehh bukan ponteng tw.Just tak dapat nak datang class je..hehe tak sama kan..gara-gara mata kanan ku sepet macam kena tumbuk.Effect pakai lens ke..tak caya ahh..hahaha


Okey la saja nak update pendek2..bye :)










2 awesome comment's:

Woofer Storm said...

lgsung tak lun h,mamam nasi je..heeheee

*tak usah la pkai contct lens..pkai mta sy je,nak??hheeee

Naddia said...

npe mate cmtu?? btul ke sbb kai lens?? takotnyee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...