Monday, March 14, 2011

SEGMEN :BEN ASHAARI SOAL CINTA






Assalamualaikum..
Curik2 join segmen ben ashaari ni sedangkan madam rokiah ngah lecture kat depan tu..hehe..jgn tiru aksi ni okeh -,-

Jom terjah soklan cepu mas ni..hehe

LELAKI pilihan anda ?
~lelaki yg bertanggungjawab,jaga agama,sayangkan family and mempunyai pendirian yg tetap :) 

Perlukah lelaki SEKSI ? Definasi SEKSI seorang lelaki bagi anda ? 
~lelaki seksi macam si seksi ni ke??hehe..rasanye tak perlu kot sebab aku tak tau nak cakap camner laki tu biler seksi.Maybe time berpeluh kot..haha..bagi aku laki tu seksi biler senyuman die ikhlas..haha yeke??

LELAKI pastinya sanggup berkorban demi cinta .. Apakah anda rasa LELAKI hanya berkorban sebelum memiliki cinta anda ? Apa jadi selepas dah miliki cinta anda ?  
~Yeke diorang sanggup??Tak caya lah~ Selalunye lepas dapat pompuan tu then dah boring cari yang lain kot.Kalo yg dah kawin tu lain citer la kot -,-

Pastinya anda tidak sanggup BERMADU bukan ? Kenapa ?  
~Ya of cos aku tak sanggup walopon rasa madu tu manis aku tetap tak rela..haha..tak sanggup nak berkongsi kasih ngan orang lain..erk @_@ 

Jika anda mengetahui pasangan anda punya teman wanita lain , apakah yang akan anda lakukan? 
 ~Just cool bebeh :) Kumbang bukan seekor okey.Chill sudah..
   
LELAKI atau PEREMPUANkah mudah berlaku curang ?  
~No comment.Rasanye depend pendirian seseorang tu.
   
SETIA... pada pendapat anda , siapakah yang lebih setia pada cinta ? Apakah buktinya ??  
~Hurm..pompuan kot sebab seorang pompuan tu kalo dah sayang kat someone sanggup buat ape saje kot.Betul tak kaum wanita?? 

 Apakah anda seorang yang mudah cemburu ? 
~haha soklan cepu mas ni.Rasanye ye kot..hehe
 

Done :)
nak join sempat lagi ni before tengah malam..


huhu berukben dah tak leh gune sebab tak bayar bil..geramnyerrr~









15 awesome comment's:

Syat0za said...

ehem3 =D dan ehem! haha


LELAKI atau PEREMPUANkah mudah berlaku curang ?

erkkk, bagi zai.. hurmmm.. kita ni manusia biasa yg sering melakukan kesalahan :D hik3

Puan Besar Shag Yahaya said...

Amboi! Keke. Soalan Setia tu rasanya tgk pada orang tu jugak kot? Kawan Shag yg perempuan mahupun *ayat tak ley blah* lelaki ada je simpan spare-part. Keke :P

kira kekuri said...

aku x taw la nak komen apa..coz x pernah pon berperassan bercinta.ahahah! *ehh xda perasaannya aku* aduhh.. apa-apa pown aku sokong semua d atas ni Pika, manada pempuan suka d madu,ishh..

Lilyel said...

Hai, Salam.
Saya tengah buat survey pasal blogging untuk thesis saya. So, kalau berkenan sudilah isi questionnaire di bawah ini. Thank you so much 

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

Salam,
Lily

Dekcik said...

jom kite bertukar pendapat =)
dari blog abg ben
macam2 jwpan yg ade...

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cinta.html

Fuuyooh said...

sua sue gud morning.. sua sue gud morning.. istimewa raja.. hehehe

salam kenal..

apik pehe said...

uihhh...lelaki nga wanita sama jer apik rase..cuma berbeza bentuk tubuh,..ehhee..

nub said...

waa.kuat cemburu. hahaha

Raji berkata said...

pndngn kau terhadap lelaki sgt pedas.. hahaha
inshaAllah kau bakal jumpa yg elok2 satu hari nnti

padlie said...

soalan2 last tu dah start defend perempuan yer... heheh..

Supermoon: Yang patut kita tahu

solo molo said...

macam-macam jawapan ada...
ser0nok baca...



salam ziarah dari segmen s0al hati En Ben...

mas.saari said...

singgah dari segmen BA
salam perkenalan

macam2 pendapat tentang cinta
jom baca pendapat saya!
http://masikarfan.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cinta.html

Aujinz said...

kuat cemburu yer?.. baeklah..
muahahhahhaha

Shamsuddin Amin said...

wah wah...
cepat cemburu erk...^^

Woofer Storm said...

madu tu manis,apa slhnya minum madu..tapi hindarakn dari bermadu..bgi laki ,bermadu tu hebat,bagi ppuan bermadu tu ermm....pika jawap la k..heheee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...