Monday, March 14, 2011

Entry emo sikit malam ni



Assalamualaikum..
Before tido nak menaip sikit la kan..hehe


Just nak cakap..I MISS MY MOM AND MY FAMILY :(
Lambat lagi nak balik cuti sem..huahua :'(
Aku rasa keseorangan sangat malam ni.Tak tau la kenapa.Nak pegi bilik member pon dah jauh skang :(
Kalo dulu2 bilik sebelah2 je,boring je lepak ngan diorang.Now kene independent sendiri la.Pegi toilet sengsorang.Semalam pon tido sengsorang.Lapar makan sengsorang gak.


Aisehh tak pasal emo malam ni.Gara-gara dengar lagu maher zein la ni.Mendayu-dayu betul lagu2 die ni.Boleh buat aku tido terus ni..haha


Okey la nak tido dah.Esok class pagi..kang tak pasal jadi macam hari ni skip class -,-


macam rindu seseorang la..huhu












2 awesome comment's:

kira kekuri said...

assalam,Pika..sya pun seorang jugak dlm blik ni,dri hari Jumaat lagi..hehe, jangan rsa keseorangan Allah kn ada? =) kalau rindu seseorang ke,call la dia..ehhe

Raji berkata said...

hak2 homesick eh weh? ;D
byk2 bersabar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...