Friday, February 11, 2011

Vintage theme for dinner Faccys this sem


Hye korang!!
Baru balik meeting ni.Cehh macam orang penting je kan sedangkan ajk pendaftaran je pon.Kecoh je..hehe
Alhamdulillah meeting tadi berjalan dengan lancar tanpa berlaku peperangan dingin dari mana2 pihak.Macam baca berita lak -,-
Tadi budak akaun pon memberi commitment yang bagus.Camni la yang aku nak..hehe


Lastly theme VINTAGE jugak menjadi pilihan ramai.Yang budak laki dah garuk kepala masing2 tak tau vintage tu cemane.Yela diorang mana tau bab fesyen2 camni kecuali la fesyen rambut ala2 korea ngan jepun tu diorang layan la :)
Tadi adela orang suggest theme red white,red black,garden of night tapi lastly sepakat gak memilih vintage sebagai theme kali ni.Rasanye tak pernah kot course lain yang buat theme camni.Takpe biarla kitorang menjadi orang first yang buat kat uitm dungun ni :)


So tunggu dan lihat je macam mana bebudak fakulti perakaunan ni bergaya dengan theme vintage,,hihi..alamak aku pon tak jumpe lagi bajunye..krooh3
Harap la part lain boleh bagi sokongan :)


Now aku pon tengah cari drees yang sesuai for this night.Orang kata sediakan payung sebelum hujan..hihi..alamak ade size ke aku ni -,-
Sape yang nak cari dress ala2 vintage ni boleh la ushar link yang aku bagi jumpe ni.Aku pon mintak tolong incik google je carikan..biasela P.A aku kan..hehe..korang ado??



Actually banyak lagi tapi korang boleh try2 la cari sendiri okeh :)
yg link first tu fatin liyana yang suggest kan..kenal die x??so apelagi terjah jangan tak terjah :)


pssttt : aisehh aku asyik rasa macam ade orang je dok bukak pintu aku dari tadi tapi takde lak orangnye *mood seram lepas baca cerita seram *





















8 awesome comment's:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...