Wednesday, February 2, 2011

SSS- Jom bikin konsert oleh BEN ASHAARI


Assalamualaikum


Good afternoon eberiwan :)
Okey semalam syiok sendiri perasan aku di interbiu oleh DARA.COM hari ni bertambah lak syiok sendiri aku nak buat konsert sendiri.Ni semua gara-gara abg ben yang menyokong aku syiok sendiri walopon malu-malu gajah ni -,-

Abg ben nak support aku punye konsert kalo aku jawab semua soklan yang die bagi ni.Macam Datuk K support CT punye konsert la..hihi

  • Berikan nama tempat yang ingin anda adakan persembahan konsert itu
    • Kalo budget lebih ingat nak buat kat planet hollywood..isk2 malangnya den artis tak de sugar daddy so budget lari..buat kat pwtc pon okey dah kot..hihi

  • Harga tiket ?
    • Ala tak mahal je..aku kire harga member je.Semua harga sama jer..RM 50 sekepala.Takde seat VVIP ke Zee Avi ke takde semua tu.Aku adil kali ni..haha

  • Kata kata aluan untuk mereka yang datang menyaksikan konsert anda itu ..
    • Kepada para peminat yang akan datang ke konsert sulung aku harap korang boleh bawak la payung awal2 bak kata pepatah sediakan payung sebelum hujan.Mana nak tau hujan tetibe dek suara merdu aku tahap gaban ni ke..hihi

  • Sasaran kehadiran penonton ..
    • Ohh aku tak macam dr cendawan yg harapkan sejuta penonton.Aku biase2 je kot so harap2 la penuh dewan tu macam tin sardin.Tak sure lak satu dewan tu boleh muat brape orang :)

  • Gambar anda sedang beraksi... apa apa gambar pon boleh ..
    • Adoii aku kalo time beraksi memang bahaya sikit tapi takdela sampai bukak baju macam supermen ke ape.Oleh kerana nak kasi suprise kat korang yang nak tengok aku beraksi so aku tak nak la letak pic aksi aku atas pentas skang.Nak letak pic syiok sendiri boleh kan..hihi..kire ni pic before aku nak buat konsert..pakai baju kurung tau ala2 ana raffali..hihi >>>>>>>>

  • Sediakan 10 buah lagu yang bakal anda dendangkan nanti.. Tajuk lagu dan penyanyi asal .. Kenapa pilih lagu tersebut ..
    • Nobody - Wonder Girls ( sebab nak menari macam diorang..hihi)
    • Angel In the night - Basshunter ( suka gilak lagu ni)
    • Kembang Perawan - Gita Gutawa ( sekali menyanyi boleh tertidor)
    • Jai Ho - Pussycat Dolls ( giler kentang la lagu ni ^_^)
    • I gotta go my own way - Vanessa Hudgens ( boleh menyanyi ngan ehem2..hihi)
    • Kalau berpacaran - Sohaimi Mior Hassan ft Anna Rafalli dan Altimet ( tak tau nape suke lagu ni -,- )
    • Today was fairy tale - Taylor Swift ( berangan kawen ala2 white garden )
    • Banyak lagi tapi malu nak sebut semua..hihi..suprise la katakan :)

  • Penyanyi dalam negara yang ingin anda jemput .. Luar negara pon.. Seorang dalam negara ,seorang luar negara ..
    • Kalo artis malaysia ni aku nak jemput anna raffali sebab aku minat die..luar pulak aku nak jemput avril boleh x??hihi

  • Lagu penutup ... Kenapa lagu itu menjadi pilihan anda ..
    • Nama pon lagu penutup of cos la lagu Say Goodbye yang Lee Jun Kyi nyanyi tu..betul x die yg nyanyi??aku pon tak sure :)

  • Kata kata penutup buat mereka ( penonton )
    • Ohh ni part yang menyedihkan bagi aku sebab nak berpisah dari peminat aku.Kepada korang yang sudi datang konsert syiok sendiri aku ni tenkiu bebanyak walopon konsert ni hanyalah khayalan alam maya semata-mata..haha

  • Apakah yang ingin anda lakukan dengan duit kutipan konsert itu ?
    • Firstly of cos la nak bayar duit pekerja yang dah bersusah payah selama konsert aku berjalan.Pastu kalo ade lebih simpan dalam bank untuk masa depan.Kalo ade lebih lagi belanja family aku and nak derma sikit la.Ehh kalo nak pegi haji boleh ke ngan duit konsert tu??

Dah2 aku rasa terlampau banyak sangat syiok sendiri ni.Karang free je kene lempar botol ngan korang..haha
 
Ahha sape yang nak mengsyiok sendiri macam aku jomla join..klik je header kat atas tu olrite :)

Bye :)











5 awesome comment's:

aima in luv said...

wah mesti gempak nanti... aima nak juin lah...

iLa VaNiLLa said...

hehehe.. ila pown join segmen niyh gak.. jum tgk konsert ila nk x??? bleyh tmph tket juge.. hahaha..
ila tgk kmo, kmo tgk konsert ila..

http://vanillasynus.blogspot.com/2011/02/sss-jom-bikin-konsert-oleh-ben-ashaari.html

iLa VaNiLLa said...

hehehe.. ila pown join segmen niyh gak.. jum tgk konsert ila nk x??? bleyh tmph tket juge.. hahaha..
ila tgk kmo, kmo tgk konsert ila..

http://vanillasynus.blogspot.com/2011/02/sss-jom-bikin-konsert-oleh-ben-ashaari.html

ⒸⒾⓀ ⓏⓄⓂⒷⒾⒺ said...

memang syok sendiri.. heee.... nanti sure dasat bom kebabo pnye like...!!

Woofer Storm said...

jgn la buka baju kat sni,malu la skit..heheeee nnti sy dtg support konsert pika^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...