Saturday, February 19, 2011

jom tukarkan muka korang menjadi tua


Assalamualaikum

Pernah tak korang terpikir camne la muka korang time dah tua nanti.Still cantik or hensem macam sekarang ke or berkedut-kedut.Of cos la berkedut2 kan lain la korang tu alien dari bumi mana ntah..hehe
Aku ade terjumpe satu appilcation kat fb ni yang die boleh tukarkan muka kite yang cun melecun ni jadi tua sekelip mata je.Believe it..hehe
Rasanya ramai yang dah try benda ni kan,aku baru je nak try..lambat sikit kan aku ni -,-
Aku ade la try kat muka aku yang still muda ni..hehe..nak tengok boleh sila jangan muntah disini okeh..haha



haha hodoh giler muka aku.Tipu la bende ni *taknak terima kenyataan langsung -,-*
Aku ade gak try kat muka balak aku..haha..still hensem walopon dah tua :)


uppa..nape muka u macam senget je..haha
okey tipu ni balak aku -,-

nak try jom klik bawah ni okeh





jangan sayangi seseorang itu melalui wajahnya kerana 1 hari nanti ianya akan tua,sayangila dia melalui hati budi dan agamanya kerana ianya akan bahagia selamanya *berjiwang lak*








8 awesome comment's:

Woofer Storm said...

kalau syg muka,bila tua berkedut juga,
tapi sygilah hati insyallah smpai ke mati..

Woofer Storm said...

sy dah tua.heheee
maaf lambat balas,dan bila dah buat toturial still ada problem la ngan coding bila publish..so sila klik entry yang original k..

http://www.wooferstorm.com/2011/02/toturial-blog-cara-nak-zoom-in-image.html

kira kekuri said...

follow Pika Tajima 530th follower :D
Thanks follow Kira :))

Woofer Storm said...

dah makin tua sy tggu update entry kat sini...heheee nyte

Woofer Storm said...

laa,exam pulak.bgitau len kali.sory2..god luck k.

Woofer Storm said...

tau sbuk ngan exam..sblum jadi tua,nak tag kat sini dulu..kalau bz,abaikn k..

jgn ribut2...
http://www.wooferstorm.com/2011/02/reens-diary-giveaway-lahh.html

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@kira kekuri

welcome kira :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Woofer Storm

hehe...sampai 5 comment awk tinggal kan eh..rindu sangat kat sy ke ni..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...