Saturday, January 1, 2011

Kenapa aku pilih jawapan tu yer??

haiiii korang!! terlebih eksaited aku nak tulis entri ni..hehe tau tak sebab ape?? aku menang contest cari ayam kat belog ayeemayam ^_^
Giler ahh memang tak caya langsung.tengah2 dok lepak ngan member aku lepas makan tadi sambil online,pastu tergerak la hati nak tengok kat dashboard..RESULT CONTEST CARI AYAM..
Aku pon tergerak hati lah nak bukak post tu.Tergelak-gelak aku tengok ayam die yg cute tu.Respect sama lu la pandai buat2 bende camni.Aritu ade blaja kejap je tapi putus asa sebab tak reti..haha

Okey aku tunaikan permintaan tuan punye contest ni mintak aku explain nape aku pilih jawapan tu..terus terang aku memang tak menaruh tinggi langsung contest ni sebab memang susah pon contest ni.Sebijik ayam pon aku tak nampak tapi aku main agak-agak je ayam tu dok mana.Saingan lak hebat-hebat semua..hehe

my answer is 

KELABU ~ D
UNGGU ~ K
OREN ~ P
HIJAU ~ O

aku pilih kelabu D sebab aku rasa logik la ayam kelabu letak kat bahagian kaler kelabu.takkan kaler merah kot..hehe..same la ayam yg kaler lain tu aku ikot logik jer.memang tawakal je aku jawab..hehe..mula-mula rasa macam nak tukar jawapan gak biler tengok contestant yg lain jawab macam cantik je ayat die contohnye JKIM,CHIK and macam2 lagi la.Tapi aku rasa macam nak stay je ngan jawapan aku tu..hehe
Anyway tenkiu ayeemayam sebab sudi buat contest ni..lain kali aku nak join lagi..hehe amek ko pantun 2 rgkap aku -,-



psstt: tenkiu kepada yg sudi wish congrats ke ape kat comment or shoutbox aku.i'm really appreciate that :)








14 awesome comment's:

Nieza Micha said...

huhu... tahniah pika... nasib baik tak tukar jwapan tu...^_^

Ayeem Jemain said...

haha kira sama la cam jkim. jkim tu pon ikot warna jugak ;D

Woofer Storm said...

congrat la yeee..nak ayam laaaa,lapar^^

Woofer Storm said...

mna tuan blog ni?baik2 kat dungun yeee.hehehee

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Nieza Micha

thanks :)
tu la psal..

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Ayeem Jemain

hehe..ye ke
mmg xsgke giler leh mng..nway tq for the topup :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Woofer Storm

nk ayam??pegi la kfc..hehe

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Woofer Storm

hehe..rindu sy ke??

Cik Kira said...

tahniah! ^_^

Heidi Shafiq said...

rmai kan masuk contest ni aku tgk td..

►AdamXis◄ said...

tahniah pika ! bertuahnya...
selamat tahun baru...
thanks jd follower (^^,)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Cik Kira

tenkiu :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Heidi Shafiq

hehe..tu la pasal

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@►AdamXis◄

thanks..u r welcome

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...