Saturday, January 1, 2011

Dungun already!!!!



Assalamualaikum
Good morning to u all :)

alhamdulillah aku selamat sampai dungun dalam pukul 5 pagi tadi.dah check in bilik macam masuk hotel laks..hehe..aku tengok list nama kat bilik and my rumet salah satunye senior.OMG aku dok ngan senior ke??tak nak!!!huhu tapi memang kene trime kenyataan ni -,-

ramai dah student dah sampai.tp takleh daftar hari ni kena tunggu esok.tau tak aku ngah online kat bilik sape ntah ni yang penting bukan bilik aku la sebab bilik aku tak dapat wireless!!!huhuhuhuhu sedihnye!!! memang sem ni diorang tak bagi aku online ape,nak suruh aku study la tu.yela2 sem ni aku study banyak2 eh..hehe(janji kosong -,-)

baru je beberape jam kat sini dah stat rindu my mom n my family.nak balik klllllllll.......!!!
tapi aku takleh layan perasaan manja aku ni sebab start dari hari ni aku dah jadi 20!!!!! ingat tu 20!!! no 19 anymore..aku dah tua ke??what?? okey stop mengarut -,-

lepas ni memang confom la aku tak dapat nak update blog slalu.korang jangan rindu2 kat aku tau.nanti aku rindu korang balik sape yg susah.nanti kene dok tangga je nak online bila rindu korang..hehe..kesimpulannya rindu lah aku! macam keling dah aku cakap ni -,-

my stomach lapar ni.tapi dining tak bukak lagi.memang nak kene kuar bandar ni tapi kat luar still hujan rintik2 lagi.tunggu dan terus tunggu..korang yg ngah bekfes tu makan sekali utk aku mana nak tau kenyang ke nanti..hehe

okey guys i need stop here now because i worried if the owner this room come and i'm become shy2 cat..miahahaha memang english terabur
Babai korang!!
miss u all guys ^_^


psstt : tau tak pagi2 taun 2011 pon aku dah dimalukan tadi.tau tak aku macam nmpk member aku kat ruang tv tadi dari jauh.pastu aku lambai la kat diorg n nk pegi kat diorg..tau tak rupenye diorg tu bukan member aku tapi makcik cleaner!!wahhh malunye..pastu blah n smpat la cakap..'ehh salah org la' -,-






8 awesome comment's:

syakey said...

semua budak yg lahir 1991 mmg takdpt trima umo dh 20. waaaaa. tua sudah.

;DD

hepi new year! ;)

~Miss Lieyna~ said...

ambik kos apew kat dungun??

Woofer Storm said...

sy pun masi muda,dah smpi dungun tu study la lelok..blik kl jgn lupa bawa ole2 k..heheheee

Shag said...

Ohh. Shag dah nak masuk 22 pun still tak boleh tinggal rumah belajar jauh jauh. Sampai sanggup tolak UiTM Machang. Hahah :P

Btw, TAHNIAH sebab menang kontes Ayeem Ayam!! ;)

http://shagcomot.blogspot.com/

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@syakey

haha..tu la pasal :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@~Miss Lieyna~

cos sistem maklumat perakaunan

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Woofer Storm

hehe..okey :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Shag

hehe..anak manja yer awk ni :)
thanks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...