Monday, January 24, 2011

Jumpa pengarah kampus yang buang masa


Assalamualaikum

Actually dalam class AIS 310 ni tapi keja dah siap so amek kesempatan update entri pasal semalam jap.Semalam uitm dungun ade buat malam bersama pengarah.Tiap2 sem mesti ade punye event camni.Tak tau la kampus korang camner.Ade tak buat camni??
Malam bersama pengarah ni bukan tidor sama2 la..haha tapi malam ni la student boleh luahkan ape rasa tak puas hati kat uitm ni or ade pape cadangan yang nak kemukakan.Yang pentingnye merit wajib tau!!Tu la ramai yang TERPAKSA pergi sebab kalo takde merit ni memang tak dapat la kolej for next sem.

Antara isu yang dikemukakan malam tadi ialah isu penngabungan kolej antara siswa and siswi.Isu ni memang dapat perhatian hangat dari semua student.isu yang lain2 termasuklah isu aurat,makanan dining mahal ngan tak cukup,kecurian time solat jumaat yang kerugian hampir RM4000 ++ and function tak cctv kat uitm ni,dengan beruk yang suke mengganggu warga redang,adakan bengkel basikal,tarikh sebenar start sem for student praktikal and banyak lagi isu yang lain tapi tak larat nak sebut semua.

Korang tengok die punye isu punye la banyak kan tapi jawapan dari pengarah memang tak jawab soklan langsung.Pastu bagi ceramah free pulak.memang ramai giler la student yang tak puas hati malam tadi dengan aku2 sekali..huhu..dah la lama giler sampai pukul 11 lebih malam baru habes.
Time bagi merit tak yah cakap ahh.Bak kata junior aku nak amek merit macam main ragbi.Berebut2 sebab masing2 nak balik awal.Lastly aku gak yang tak dapat merit semalam sebab habis.Ape daa bengang giler ahh!!nasib aku sabar je..claim nanti kat pejabat redang :(

okey class nak habes ni..babai :)













8 awesome comment's:

a$ma izaH said...

ko amek merit ngan tasha..dye slap amek merit y rdg5 punye...

Woofer Storm said...

wadefak tu dah ilang ea??hehee ptut suh je pangarah tu bhnti keja,biar sy yang ganti..confirm fiqah len online hari2 ...heeee

tag kamu kat sni,hehee join tauu
http://www.wooferstorm.com/2011/01/contest-gambar-tak-nampak-muka-paling.html

nazirulhazwan~ said...

isu penngabungan kolej antara siswa and siswi

setuju, best hape klu gabung, bile lagi nakcari awek, time blaja la nak cari pasangan.haha

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@a$ma izaH

ohh okey

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Woofer Storm

hehe..sy dah jd baik skit skg ni :)

tq for the tag

anaMuslimah said...

ish bahaya la entry kamu ni..pengarah baru ke ape?
as an ex-deb8er sana, akak nak inform yang senior2 akak rapat gila ngan pengarah tu...so watch out, kot2 diorg baca blog akak, nampak link kamu...
btw; pasal penggabungan kolej siswa dan siswi tu macam mana?melibatkan kolej apa?

anaMuslimah said...

masalah beruk, makanan mahal, aurat, memang takkan pernah habis...dari dulu macam tu..tak selesai2 jgak...sampai banjir redang 3 tu ngan darah kawan akak-takde tindakan pun...alih2 kami yang disalahkan...
kat Uitm segamat tak sampai setahun, dah takde langsung anjing berkeliaran di sini...

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@anaMuslimah

hehe..ni sekadar luahan rasa je kak..takde niat nk kutuk2 pe..mlm tu rmai kot student yg bengang..

yg gabung kolej tu semua kolej yg ad kt sne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...