Sunday, December 26, 2010

Tak nak cakap pasal bola

Assalamualaikum

Aku rasa ramai blogger dah tulis pasal Malaysia menang lawan bola ngan mamat indon tadi kan,so aku tak nak buat entri pasal bola.Boring lak kan korang baca nanti.Lagipon aku memang tak minat langsung bola2 ni.Tadi pon berebut ngan ayah aku nak tengok t.v..huhu
Tadi ade gak menjeling pemain bola sepak Malaysia sebab nak kenal mana satu Khairul Fahmi..hehe..Ape ingat aku minat die ke..Die dah ade awek dah pon.Blogger lagi tu tau.Cute laks tu.Ni ha awek die Elia..Ade banyak gak love story diorg dalam blog elia ni :)



Ade style dowh mamat ni..hehe
Tau tak wan aku pon minat gak tengok bola ni.Caya lah beb..haha..aku pon tak minat tapi wan aku siap marah2 kalo tak masuk gol.Macam org muda lak kan..hihi tapi tu la kenyataan :)

Alhamdulillah akhirnya follower aku dah mencapai 300 ++..So kat sini aku nak announce follower aku yg bertuah iaitu Cik Kira kita ni yg menjadi follower aku yang ke 300.tapi sorilah aku takde hadiah nak kasi..huhu
Promote blog kamu kat sini pon boleh la kan??hehe jangan marah :)

psstt ade eksiden kat raub eh hari ni..huhu selalu sangat eksiden kat situ.nasib aku dah pindah sini takdela kene lalu jalan sane dah.memang bahaye kot laluan tu lebih2 lagi kat gaung2 tu.pergh kalo salah lgkah sikit je memang masuk gaung tak jumpe dah..huhu -,-











6 awesome comment's:

Syarih said...

patutkah Malaysia bertahan pada final kedua di Indonesia? komen di http://blogsyarih.com

Oreo said...

hope prestasi dorang macam tadi gak lah kt indonesia nti

Cik Kira said...

haha~ada jgak kna promote kat sini..hihihi btw,tQ darl ;)
have a nice day~dekat UiTM Dungun amik kos apew?

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Syarih

hurm..harap2 la :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Oreo

insyallah :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Cik Kira

hehe..cos sistm mklumat perakaunan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...