Wednesday, December 29, 2010

Ptptn tak masuk lagi la


Assalamualaikum and good afternoon eberiwan..hehe
Macam cekgu english laks aku ni -,-

Semalam punye la aku nak mintak sangat2 kat mak aku nak keluar jenjalan sebab dah keboringan tahap cipan dah aku dok rumah ni.Last2 semalam mak aku ajak pegi giant kat batu caves tu,so pegi ATM cek ade brape duit.Tau tak rupe2 nye ptptn tak masuk lagi..grrr geram gilak aku.Aritu member aku kata dah masuk.Nape aku cek takde pon.Nasib aku tak jadi kuar ngan member aku kalo tak memang tak berduit la aku..huhu

Okey jumaat ni nak kena berambus ke dungun..Poblemnye takde sape yg nak antar aku ke putra tu nanti.Waaa takkan nak jalan kaki kot!!
Ayah aku kene pegi temerloh.Mak cik aku tak berani nak jalan sampai ke putra tu.Sape2 yg baik hati nak hantarkan aku??hihi

Okey babai :)






12 awesome comment's:

mie said...

gue mau hantar..
tapi gue jauh..
hahahaaa

nora said...

saya baik hati
tapi.....
tak berani ar nak anta kan

Alynn Notnot said...

eh lmbtnye ptptn masuk. member2 aku sume dh dpt.

Jemput datang jenguk blog yee ; "This is my story".

Cik Kira said...

aq berani tp x bole sbb d sabah skang..heeee
ptptn blum masuk kew?aq blum cek lg..huuhuu

Woofer Storm said...

aku boleh antar,tapi aku naik ktm je..hehee

anda ditag,jangan nak lari^^
http://www.wooferstorm.com/2010/12/malu-betul-kenangan-2010.html

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@mie

haha..xpela kalo cmtu

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@nora

terharu sy awk..hehe

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Alynn Notnot

huhu..tu la pasal

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Cik Kira

xmasok lagi lor..huhu

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Woofer Storm

haha..naik ktm dr mane?

alamak...nk lari!!
hehe

✿ Purple Violet ✿ said...

den x dpt pon ptptn..

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@✿ Purple Violet ✿

ekau x mntk ke ptptn?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...