Friday, December 10, 2010

Pindah rumah

Dear diaries
Assalamualaikum
Tadi mak aku dah membebel sebab bilik aku tak kemas lagi.Esok nak angkat baranag sikit bawak pegi kl tapi aku tak kemas langsung.Aku tak tau nak kemas macam mana so aku amek sume baju2 yang tersangkut dalam almari tu n campak laju-laju dalam kotak..haha kan senang keje aku takyah lipat2.Malas -,-
Banyak pulak khazanah2 alam kakak aku ni ngan surat2 adik angkat die dulu ni..ish buang jer sume tu..miahaha
Banyak gak bende yang aku nak buang ni buku2 lama time sekolah dulu and u know what tadi aku terjumpe la satu note book aku time form 4 tak silap aku.Cover depan die spiderman,ala beli cococrunch dapat free jer.Aku pon terdetik la nak belek note book tu n aku gelak guling-guling biler tengok balik catatan aku dulu2..Zaman sekola2 kan -_-




Rindu pulak zaman sekola tapi kite kena gak teruskan hidup kite yang dah semakin berumur ni :D
Nak cerita sikit ni.Tadi aku bukak yahoo mail aku yang inbox die 20k ++
Banyakkan sebab aku tak delete dari dulu lagi.Kire email aku gune ni dah lama tau dari 2006 tak silap aku :)
Pastu aku pon tengok bahagian sent item n nampakla mesej aku ngan sorang mamat ni time form 2 or form 3 tak silap aku..hehe
Ntah bile la aku mesej ngan die..lupe lak.Tibe-tibe rasa nak contact die balik ^_^
Member lama beb! Aku search nama die melalui google.Aku tau nama die pon dari email tu.Die letak full name die kat situ.Aku tulis nama die kat google n keluar la facebook nama pelik.Aku pon tergerak hati la nak klik profile die.U now what i get the point ! Tengok nama sekolah lama die sama je ngan nama sekolah member aku dulu.Nak tengok pic aku pon tak ingat sangat muke die camner.Dalam pukul 4 lebih die approve aku n say thanks to me for add him.So apelagi aku pon jalankan operasi jejak kasih kat die.Last2 memang die orang yang dicari..hehe.Time tu rasa dunia ni kecik je kan.Rasa gembira kejap lepas rasa sedih dengan result yang aku dapat tu :(
Tak sangka lak google ni boleh detect orang ngan bagi nama kite jer.So sape kat luar sana yang nak cari member lama yang dah lama tak keep in touch boleh la gune incik google kite ni yer -_-
Terpesong lak entri aku ni ngan tajuknye..biasela aku kan :D
Okey la nak sambung kemas barang.Nanti my mom bising2 pulak -,-
Tata..




5 awesome comment's:

Oreo said...

Awww,best gila kan dapat jumpa org yang kita cari2 slama ni

Oreo said...

Wow

Best gila kan bila kita cari org tu pastu jumpa.

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Oreo

mmg best..bak kata die mmg epik..haha

nas said...

samelah kita..
sperti yg ko cakap dlm entri aku tue..
hehe
amboih..penuhnyer inbox cm2...aku nie asing2 tau..
buat masa skank aku ader 4 emel~

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@nas

haa tu la kite da try sbaek mgkin mybe bkn rezeki kite kn..ysaha lgi sem dpn ^_^

banyak nye emel ko smpai 4..kalo ak x igt nti pswd emel aku tu..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...