Thursday, December 2, 2010

Ohh..result nak dekat keluar


Dear diaries..
Assalamualaikum
Tengah termenung tadi tibe2 teringat pasal exam akaun aritu.Baru teringat yang result nak kuar dah.Hari ni 3 haribulan kan so lagi 7 hari la waktu yang di tunggu2..huhu
Siyes aku risau giler ngan result aku sem ni.Macam main2 je banyak.Ntah bile la nak ade kesedaran aku ni -,-
Subjek yang paling aku takut sem ni company account la.Harap-harapla tak repeat bcoz tak sanggup nak amek subjek tu dah..huk3
Walopon ais 220 aku dapat lecturer strict tapi tak cuak sangat ngan subjek tu.Lagi cuak ngan akaun tu.Ingat lagi time nak dekat2 exam kitorang sekelas semangat study sama2.Cari senior suruh ajar,try untuk paham puan azu ajar tapi apakan daya aku dah berusaha.Hanya Allah menentukan result aku nanti.Just tinggal tawakal je n banyak2 berdoa bagi lecturer pemurah bagi markah nanti ^_^
Every student mesti rasa cuak tiap2 kali nak exam kan walopon pada awal sem suke main2 macam aku la -,-
Nak dekat exam barula terhegeh-hegeh nak cari balik soklan2 past year n nota2 yang dah belajar 1 sem yang berkurun lamanya dekat rak meja..hihi
Aku pulak style study last minute.Bukan ape tak reti la nak study awal2.Tapi kan aku jeles betul ngan member aku yang otak style span ni..belek sekali buku je terus masuk.Hadoii aku ni nak kene belek2 berkali,bukan setakat belek je kna hafal pulak dah..baru paham =,=
Kurang makan kismis ni..hehe



tibe2 je rasa nak letak pic heliza..aku kipas susah mati die tw..hehe
Aku harap sangat dapat tingkatkan cgpa aku.Alhamdulillah la setakat ni tak penah turun tapi naiknye sikit je (syukur la woii)

Hurm..tibe2 je rindu kat member aku kat uitm dungun tu.Yela dah biasa dok ngan diorang,makan,sembang n macam2 lagi la.Kalo dah ade kat sana pulak terhegeh2 nak balik rumah pulak..manusia2!!..haha








note leg:sape blogger 19 taon??follow la aku..nanti aku follow korang balik ^_^












3 awesome comment's:

afifaa. said...

waaaa. takutnya nak tahu result ni. cuak cuak =_=

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@afifaa.

huhu...tw xpe -,-

Woofer Storm said...

nmpk gmbar heliza,berlari tejah entry ni..mnat heliza la, comel lakonan dia time cite syurga cinta..heheeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...