Friday, December 31, 2010

ohh i'm become 20???



Dear diaries
Assalamualaikum

malam ni korang celebrate new year kat mana?klcc?kfc?kfcm(nma pendek khairul fahmi..hehe)..
Pape pon pastikan malam ni merupakan malam yg terindah bagi korang..hehe..Aku??Sambut dalam bas jo la.Malam ni pukul 11 aku akan bertolak ke Dungun untuk meneruskan perjuangan aku yg belum selesai.Pray for me okey :)

2010 akan melabuhkan tirai tak sampai 24 jam lagi ni.2011 pulak akan menggantikan tahun yg lebih ceria dan bermakna.Ececeh ayat aku dah macam iklan kat tv3 dah ni -,-
2010 memang amat bermakna bgi aku termasuklah korang gak kan?Semua orang pasti ada kenangan terindah diorang tak kisahlah kawan ke family ke balak ke or whatever u get.

Azam baru??
Yess aku punya azam baru 2011 ini.Aku harap aku lebih struggle for my study.before ni memang selalu azam cenggini tapi agak susah nak follow azam ni..hehe..Insyallah this year i will do it!Ohh nooo i'm become 20!!I hope i will 19 forever..hehe..banyak songeh ko :p

2010 jugak telah membuka peluang aku mengenali dunia blog ni.Aku telah jatuh cinta dengan dunia blog ni <3

last but not least aku nak mintak ampun dari ujung rambut sampai ujung kaki bagi sape2 yg mengenali diri ni and sekirenye terdapat mana2 kesalahan yg aku buat.terkasar bahasa ke.i'm sorry!!(tiru tagline amir rj lwk :p)








1 awesome comment's:

tHesmUff said...

samalah..nampaknya..angka 2 mengantikan angka 1..tapi still muda.hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...