Sunday, December 19, 2010

Misteri panggilan itu

Dear diaries
Assalamualaikum

Hari ni aku dikejutkan dengan panggilan misteri.Ni bukan panggilan hangit tapi panggilan misteri,hehe.Cerita die camni..tengah aku sedap-sedap tidor tibe-tibe dengar la vibrate fon aku yang aku memang suka letak bawah bantal.Yela kalau orang mesej or call rasa vibrate terus bangun..hehe
Takpela aku sedar and tengok ade nombor pelik call aku.Nak kata nombo celcom pon tak jugak sebab biler aku kira nombo tu macam terlebih 1.Aikk nombo mana lak ni sesat..seram aku.Nasib die tak call aku malam-malam buta kalau tak memang aku tak angkat dah..hehe
Aku jawab dengan suara yang agak seksi sebab baru bangun tido time tu,hehe..

'Hello sape tu?' Aku tanya si pemanggil tu.
'Hello,@&*#$%@%^'.Dia jawab dengan bahasa yang memang aku tak paham.
'Hello sape tu?Nak cakap ngan sape?' Aku tanya die balik.
'Haa..#%@#!#$%' Die jawab lagi.

Sudah aku memang tak paham langsung pe bende die cakap ni.Nak kata bahasa english pon tak,nak kata indon aku paham la sikit bahase indon ni sebab addict cerita benci bilang cinta dulu.Hurm..bahase ape ek?Aku rasa macam bahase afrika je..haha mimpi apela orang afrika tepon aku.Lepas aku tak paham pebende die cakap aku terus letak sebab nak save kredit die dari terus membazir cakap ngan aku yang tak paham pebende ni.Pastu die call lagi.Miscall.Sampai 5 kali la aku tengok die call balik tapi aku tak angkat pon.Seram den!
Suara tu macam suara perempuan tapi aku rasa macam die ni cakap macam orang bisu sebab  die cakap takde jelas langsung.Korang penah dengar orang bisu cakap tak?Haa macam tu la die cakap ngan aku -,-

Nak tengok tak nombor die??
Jangan pegi gatal2 nak miscall die sudah..hehe









2 awesome comment's:

Adam said...

kantoi bangun tengahari. hehehe. 12:36PM

no oversea tu. try la google tengok negara mana. hehe

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Adam

hak3..kantoi lak
ala biasela cuti2 ni bangon mbt..hehe

cmne nk google nombo ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...