Thursday, December 30, 2010

Malu Betul : Kenangan 2010

Assalamualaikum dan good night everyone!

Nampaknye woofer storm nak serang balik kuasa tag kat aku sebab aku banyak serang tag kat die..hehe..Jangan nangis eh aku nak buat la ni,hehe

Actually aku memang nak join segmen ni tapi ngah perah idea nak buat entri pasal ni.Nak ingt balik kejadian yg memalukan sepanjang 2010 ni.Aku rasa banyak sangat bende yg memalukan 2010 ni.Waa malu lak bile teringat malam2 ni (ttup muka ngan bantal -,-)

Ingat lagi time minggu exam last sem.Still 2010 kan??hihi..Pagi tu aku ade paper kat dewan aspirasi,kebetulan lak hujan pagi tu.So aku bawak payung la nak ke dewan tu.Hujan pulak makin lebat.Aku decide nak gune jalan dekat ngan lalu dewan jasmin.Tapi kene lalu org ramai lak sbb masing2 sume tunggu kat luar before exam start.Aku lak terkedek2 nak tutup payung,adoii payung aku ni buat hal lak taknak tutup.Aku tak perasan la depan aku ni ade orang.Sekali aku try nak tutup last2 terlepas and 'splash'!!Korang bayangkan la kalo payung yg basah tu kalo kibas sikit je air memang terpercik habis la.Mamat kat depan aku tu jerit 'woii basah baju aku weh' Macam marah je nada die tu.Aku memang tak sempat nk tengok muka die n sempatla mntak maaf then blah sbab exam dah start time tu.Memang malu giler la time tu.Nasiblah aku tak cam muka die kalo tak mesti malu kalo jumpe..huhu
Aku kasi 2 rating jela stori ni..hehe


Okey story yg ke 2 lak.Hari tu ade pemilihan calon MPP kat dewan aspirasi so lepas vote semua aku singgah jap kat booth berukben celcom yg kat luar dewan tu.Kakak aku pesan survey harga berukbn tu.Takpela aku ajak member aku qila teman.Tengah2 dok usha pakej die smua tibe2 malang memang tak berbau.Macam mana ntah member aku ni dok tunjuk member die yg kebetulan ngah lalu time tu.Ntah macam mana la aku boleh terjelepuk masuk longkang.Aduss memang malu gilak ahh time tu.tapi aku ni kalo jatuh ade style tau..hehe..jatuh ayu je siap simpuh dalam longkang tu.Nasib longkang tu kecik kalo tak memang masuk paper la aku haritu.Orang lain??Semua pandang tapi just pandang je kot.Sape yg gelak aku sembelih 18 nnti..haha..Ala aku jatuh tak sampai 10 saat pon.Siap gelak2 lak time jatuh walopon kaki sakit gak..hihi..Yang tak boleh blahnye abg celcom tu boleh jenguk kat aku yg jatuh ni.Adoii dahla hensem abg ni.janganla tengok aku jatuh,habes saham aku..haha -,-...Sepanjang perjalanan balik kolej kitorg memang tergelak sakan la macam org gile biler teringat kejadian tadi *stop*
Hurm bagi aku ni agak memalukan,so aku kasi rating 4 kot..hehe

Okey kalo nak cerita pasal bende yg memalukan ni memang banyak tapi biarla yg lain jadi diari dalam diri aku je..hehe..

Ucapan menjelang akhir tahun ni..JANGAN BIARKAN DIRI ANDA DISELUBUNGI KISAH YG MEMALUKAN!!!! hehehe

nk join segmen ni??klik banner kt bwh ni okey :)



aku tag kamu !!












6 awesome comment's:

Woofer Storm said...

hahahaaaaaaaaaaaaa skit perut sy trus tau,hheehee pnjam tandas jap..heheee

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Woofer Storm

haha..jahat die :p

Woofer Storm said...

lupa nak tnya,tndas kat mne??hehee cpt,nak pinjam jap,jap jeee..hehee

Pendekar Berkuda said...

hahaha...memang kijam...tapi orang pompuan kan pandai cover malu?? lain la kalau longkang tu besar...memang confirm memerlukan bantuan ambulan bawak gi spital dah... nyiahahah...

anyway...thanks sebab join ya? tengah update dalam senarai..hehe..

nazirulhazwan~ said...

malang tak berbau??longkang tu takde bau ker??:P naseb bek jenis longkang yang clean.haha

jelly boy said...

pika, tumppang bace ea blog pika ni, . . . . rase rajin plak akhir2 ni nak bace balik, hehe :D

kelakar nye, . . . haha :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...