Saturday, December 25, 2010

Malam terakhir

Assalamualaikum dan selamat malam semua :)


Bagi aku anugerah skrin taun ni tak best sangat.Persembahan diorang sume x gegar PWTC tu.Itu mengikut pandangan aku la,mybe bagi korang best kot ke.Tapi aku setuju ngan pemenang semua kategori.Anugerah Yasmin Ahmad pon aku rasa memang layak sam menang.Aku memang suke giler die berlakon.Semua watak die boleh bawak.Sedih..antagonis..romantik..seram..baik semua jadi lah..hihi..Walopon muke die tak sehensem remy ishak tapi bagi aku die mmang cute + giler2 :)
Bertuah sape jadi awek die..hehe


Ekceli tadi aku tolong mak aku kemas rumah ape yg patut.Esok aku kan pindah so kene la bersiap sedia before org datang amik brg.Tadi agak penat la sebab kena bungkus pinggan mangkuk,berus kotoran degil kat dapur tu,sapu2 sikit n macam2 lagi la.Dah aku sorang je anak perempuan dewasa kt umah ni so kene buat keja lebih la.Nanti kat kl biar kakak aku lak yg buat keja banyak..hihi(balas dendam ni :p)


Nak tau tak tengah2 busy kemas ade pulak pendatang haram yg tak dijemput masuk rumah aku.Tau tak ape bende tu??
Pendatang asing tu ialah seekor BURUNG.Pergh salah masuk rumah la cik kak oi!Aku ni memang tak boleh kalo ade bende2 terbang ni so apelagi aku melekat kat mak aku jap sebab takut die pegi kat aku..haha mak aku gelak je tengok aku yg penakut giler nak mati ni :)


Nak buat camne fobia still ade dalam diri ni,huhu..Tapi lepas adik2 aku balik dari pejabat ayah aku,aku suruh diorang halaukan burung tu.Nasib die nak keluar kalo tak memang tak keluar bilik la aku..hihi..


Malam ni merupakan malam last aku tidur kat rumah aku di raub ni :( Macam sedih pulak kan -,- Dah 6 tahun aku tinggal kat raub ni so dah sampai masa aku tinggalkan semua kenangan di raub ni.Cewahh macam banyak kenangan je kan..hihi..Aku syg nk tinggalkan kucing yg aku selalu bagi makan kat belakang rumah tu.Aku request kat mak aku nak bawak kucing tu balik kl tapi mak aku tak kasi sebab tak larat nak jaga nanti.Dahla anak die ade 5 ekor semua.cute-cute pulak tu..huhu..Sape la yg nak bagi korang makan kan lepas ni :(
Pandai2 la korang cari tuan baru yer.Aku dah tak boleh nak bagi korang ikan macam selalu dah.Tadi last aku bagi ikan yg aku nak makan kt ko kucing.Aku sanggup tak makan ikan tu sebab nak bagi ko makan ngan anak2 ko.Jangan lupekan aku kalo dah ade tuan baru eh..hihi ntah pape je aku ni tacing tak pasal -,-


Ni jugak entri terakhir aku malam ni kat raub.Lepas ni aku buat entri kat kl pulak eh..hihi..Tapi tak tau la kalo jap lagi aku nak join segmen ke ape..hehe
Tapi kena tidor awal sikit la malam ni..esok nak kena bangun awal :)


Okey bye :)






14 awesome comment's:

Woofer Storm said...

npa tak bawa kcing tu??bwa je,pas ngan aku..aku dah kehlngn kucing ni,heheee

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Woofer Storm

hehe..nk wt cmne my mom x kasi la..huhu

Salimah Alias said...

pindah keyel ke syafiqah oit?
anugerah skrin bolellaa..

A.D.A.M. said...

sedihny apasal kucing tu. huhu. Aku suka kucing..

Btw, Sam mmg best! :)

hasrul hassan said...

Salam .. saya baru je wat entri pasal ni .. dan semua pemenang saya dah jejak.

http://hasrulhassan.blogspot.com

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Salimah Alias

a'ah..esok pagi :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@A.D.A.M.

huhu..tu la..syg je nk tinggalkan kucing 2 :(

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@hasrul hassan

entri pasal ape eh??

hans said...

hehehe
ku suka ASK kali nih....
sebab lawak...
hohoho

cuti den pun dah nak habis dah
haih

P/S : Final Piala Suzuki AFF 2010 : Malaysia Vs Indonesia....Siapa Menang?

P/S : Azam Tahun 2011

sekamar rindu said...

salam...

anugerah skrin memang menarik..happy bila fauzi jadi pelakon drama lelaki terbaik melalui drama "sebelum akhirat"

** follow ur blog.**298

ahsfantasy24 said...

huhu..
kite tgk hmbar smacam jek~

tu yg trtidow awl2 ag..huk3~

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@hans

ade je yg best ade je yg x best :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@sekamar rindu

aku mmg setuju ngan para pemenang die tapi persembahan die je yg xbest

bagosla diorg pilih pmng yg mmg lyk,bukanla org yg sama tiap2 taon

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@ahsfantasy24

hehe..awl tdo :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...