Friday, December 17, 2010

Khas untuk pengguna profile facebook yang baru



Dear diaries
Assalamualaikum

Okey semalam aku dah tunjuk kelebihan bagi pengguna facebook yang baru kan.I think men are more interested this function than women right??hehe
Sampai adik aku yang lelaki tu pon minat nak buat cenggini.So atas jasa baik member aku ni merangkap pengguna facebook yang telah membuat profile begini dia dengan baik hati nya telah share video cara-cara nak buat profile facebook yang cool :)
Nak tak??
Mula-mula aku agak tak paham video ni tapi bila dah diexplain berkali-kali baru lah aku paham..hehe.Biasela aku ni lampi sikit -,-
Okey sebelum itu bagi sesiapa yang nak buat mestilah mempunyai Adobe Photoshop.Tak kisahlah versi mana pon sebab dalam tutorial ni dia menggunakan Adobe Photoshop.
Check it out guys!!










Amacam?Faham tak?Kalau korang tak faham boleh la tinggalkan comment kat bawah ni yer.Tak pon pegi tanya orang yang dah try ni AbC

Selamat Mencuba (-_-)










4 awesome comment's:

Nieza Micha said...

lepas tgk video tu... rase cam best pulak kalau gune profile baru tu.... hukhuk...

rIdz_fA said...

bru tao...hebat....hik9

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Nieza Micha

best kot..hehe

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@rIdz_fA

bru tw ker??xpe nice trying :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...