Wednesday, December 15, 2010

Jom kita berkenalan

Dear diaries
Assalamualaikum

Petang-petang gini den nak join segmen abg ben ashaari la.Dari den tak buek papo baik den join mondo ni haa.Ade pekdah nye :)
Ekau sume nak join gak?Mestilah buleh sebab die memang nak ekau sume join -,-

Sebelom tu den nak kono tempek header die dulu baru lah lopeh syaratnyo..hehe




  1. Bila mula buat blog ?
    Den mulo buek belog ni bulan jun yang lalu time cuti sem yang tak tau nak buek papo.Tu la yang telebih ghajin buek blog ni :)
  2. Jumlah follower sekarang ini ..
    Alhamdulillah walaupon tak sebanyok blogger lain tapi den syukur banyak2 sobab follower den ado 193 semuanyo.Tak lamo lagi sampai lah 200..hehe
  3. Berapa trafik harian ?
    Trafik??Den pon tak tau maksod trafik ni sebonarnyo.Jap..den poi tengok nuffnang.Okeh2 den tengok semuanyo 100 lobeh la.Not bad -,- 
  4. Sehari brapa entri ?
    Kalo den ghajin den tuleh entri sampai limo kalo maleh sikit satu pon cukop tapi sumo tu time cuti sem jo la.Kalo tak tigo hari sekali den buek..hehe
  5. Berikan satu blog yang best korang suka baca ..
    Of cos la blog budok ni haa NAZIRUL HAZWAN
    Suko bonar baco blog dio ni ha..gelak terguling-guling den baco..hehe







note leg : tibe-tibe nak cakap nogori sebab dok dengar wan aku cakap kat rumah..hehe

13 awesome comment's:

nazirulhazwan~ said...

fuh, petame kali den raso nak nanges bace entry org. waaaaaaaa
giler teharu name den ado kat situ.isk3
trimas babe!!

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@nazirulhazwan~

haha..den mmg sajo nk bg ekau nangis..miahaha

misz nana said...

selamat berkenalan :)

jemput2 lah ke blog nana :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@misz nana

olrite dear..thanks for yr visit here :)

Rozuan Ismail said...

salam perkenalan..saya rozuan

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Rozuan Ismail

i'm syafiqah :)
nice to meet u

FrEE tHinkER said...

tumpang lalu dan follow. oh uitm dungun. rumah ku di dungun jua. =)

♥NuR SyAFiQah♥ said...
This comment has been removed by the author.
♥NuR SyAFiQah♥ said...

@FrEE tHinkER

ohh ye??
kt mne tu??

man yusoef said...

hehe..glamer btol blog suratan kebetolan tu..haha..hepi blogging

I-nie91 said...

selamat berkenalan,.folo sini sekali,.=))

Lulu caldina said...

rajin ikut segmen En. Ben..
good luck...

ayin masliza said...

saya suka header yang comel tu... saya folllow yer.... jemput datang ke blog saya... jemput follow blog saya... tq
http://twoplusoneandmore.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...